BURSASPOR'un UEFA Avrupa Ligi 2'nci Ön Eleme Turunda karşılaşacağı Gürcistan’ın FC Chikhura Sachkhere Başkanı Nugzar Dekanoidze ve Yönetim kurulu üyeleri Özlüce’ye gelerek tesisleri gezdi.
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Yönetim Kurulu Üyeleri Nejat Çölek, Ali Büyükkurt, Enver Kumova, Nihat Akınoğlu, Kemal Kirevetözen ve Alper Tunga Çevik hazır bulundurlar.
BURSA’YA HAYRAN KALDILAR
FC Chikhura Sachkhere Başkanı Nugzar Dekanoidze yaptığı konuşmada şunları söyledi:  "Bugün burada tesislerinize geldik, ayağımızın uğurlu gelmesini temenni ediyorum. Bursa şehri çok büyük şehir, çok insan yaşıyor. Çok güzel atmosfere sahip olan bir şehir. Yeni stadyumunuz hazır olduktan sonra şehir daha da güzel olacak. Başkanımız Recep Bölükbaşı ve yönetimine de başarılar diliyorum. Umarım daha güzel başarılara imza atarlar. Bursaspor’u daha güzel yerlere getirirler. Müzenizde gördüğümüz Süper Lig Şampiyonluk kupasının ikincisini Bursaspor’a getirmenizi diliyorum. Sizin gelişinizde umarım bize uğurlu gelir. Misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederim."
BÖLÜKBAŞI: BİZ DOSTUZ
Başkan Recep Bölükbaşı ise sporun dışında da güzel dostluk oluştuğunu vurguladı ve şunları söyledi;
"Başkan ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Gerçekten sporun dışında çok güzel bir dostluk kurduğumuzu düşünüyorum. Bu dostluğun uzun süre devam etmesini umuyorum. Spor ve sonuçlar gelip geçicidir kalıcı olan kurulan dostluklardır. Sizin tesislerimizde ağırlamaktan ben ve yönetim kurulum olarak çok onur duyduk. Futbolun dışında da her zaman dostuz, Bursa’mıza ve tesislerimize her zaman bekleriz. Yeni stadyumumuzun açılışında da sizleri davet ediyorum. Açılış yaklaştığında gerekli daveti yapacağız. Bu akşam oynayacağımız müsabakada da centilmenliğin ön planda olmasını diliyorum."

FOTOĞRAFLI