BURSASPOR'un UEFA Avrupa Ligi 2'nci Ön Eleme Turu'nda yarın karşı karşıya geleceği rakibi Chikhura Sachkhere'nin teknik direktörü Soso Phruidze ve futbolcu David Odikadze Atatürk Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. 

RUSÇA KONUŞMADI, GÜRCÜ TERCÜMAN İSTEDİ

Kameralar karşısında Rusça konuşmak istememesi nedeniyle basın toplantısına çıkmayan Teknik Direktör Phruidze, Gürcüce bilen bir tercümanın stada çağırılmasının ardından açıklamısını antrenman sonrası yaptı. Phruidze Bursaspor maçıyla ilgili şunları söyledi:

"Türkiye'de olduğumuzdan dolayı çok memnunum. Çok güzel bir maç olacağını umut ediyorum. Arkadaşça, dostça güzel bir maç olsun. Korkarak oynamayacağız."

DAVID ODIKADZE: GÜÇLÜ BİR RAKİPLE OYNAYACAĞIZ

Chikhura Sachkhere futbolcusu David Odikadze yarın oynayacakları Bursaspor maçıyla ilgili, "Güçlü bir rakiple oynayacağız. Buradan iyi bir skorla dönmek istiyoruz. Tüm şansımızı zorlayacağı" dedi. 

SON PROVA STATTA

Gürcistan ekibi Chikhura Sachkhere yarın oynayacakları maçın son provasını Atatürk Stadı'nda gerçekleştirdi. Gürcü ekibinde kart cezalısı olan Lasha Chikvaidze ve sakatlığı bulunan Lasha Tchelidze Bursaspor mücadelesinde forma giyemeyecek. 

FOTOĞRAF