Ali Danaş, İstanbul- Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde tedavi gören Cenk Gönen taburcu oldu.

Galatasaray-Beşiktaş derbi maçının 84. dakikasında aldığı darbe ile sakatlanan ve geçici hafıza kaybı yaşayan Cenk Gönen, maç sonrası fenalaşarak kaldırıldığı Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nden sabah saatlerinde taburcu edildi.

Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi Başhekimi Doç. Dr. Reha Baran yaptığı açıklamada, Cenk Gönen'in maç sonrası hastanelerine geldiğini, muayene edildikten sonra yapılan BT ve MR incelemelerinin ardından ciddi bir sağlık sorununa rastlanmadığını belirtti.

Doç. Dr. Reha Baran, maç sırasında aldığı darbeye bağlı olarak kısa süre bilinç kaybı yaşayan Cenk Gönen'i kontrol amaçlı bir gece hastanelerinde müşahede altında tuttuklarını ve yapılan son kontrollerin ardından sporcuyu bugün sabah saatlerinde taburcu ettiklerini bildirdi.

Bu arada Cenk Gönen Twitter hesabından yaptığı açıklama ile kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Cenk, Beşiktaş'ın çok büyük bir aile olduğunu tekrar gösterdiklerini belirterek taraftarlara "iyi ki varsınız" dedi. AD(MA)