Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Asbaşkan Deniz Atalay, Beşiktaş'ı takip etmek üzere İstanbul'dan Trabzon'a gelen basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak maç için kentte bulunan Çebi ve beraberindeki Asbaşkan Atalay, sabah kahvaltısı için basın mensuplarıyla pidecide bir araya geldi. Çebi, basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, Trabzonspor'un kendi evinde oynayacak olmasının avantaj olduğunu ifade ederek, "Beşiktaş olarak ikinci devreye çok iyi başlama arzumuz var. İyi olan kazansın demek klasik bir sözdür ama Beşiktaş'ın kazanmasını arzu ediyorum" dedi.

Ligde istedikleri sırada bulunmadıklarını dile getiren Çebi, "Beşiktaş sezonun ikinci yarısında şampiyon olmak için oynayacak. Sonuç olarak Fenerbahçe

ile aramızda çok puan farkı var ancak bunlar müsabakadır, kaybettiğimiz gibi kazanmasını da bileceğiz. Farkın kapanması matematiksel olarak mümkün ve fark kapanacaktır" diye konuştu.

Çebi, transfer görüşmelerinin her zaman olumlu sonuçlanamayacağını dile getirerek, "Her transfer sonuçlanacak diye bir şey yok. Transferler, görüşmeler ile başlar ve yürütülür. Daha sonra olumlu ya da olumsuz sonuca varabilir. Bir transfer görüşmesi yapmak demek bunun olacağı anlamına gelmez. Biz teknik kadromuzun arzu ettiği isimler konusunda görüşmeler yapıyoruz ve sonuç alamadıklarımız da oluyor. Henüz transfer sezonu bitmedi sürprizlerimiz de olabilir" şeklinde konuştu.

Kulüp asbaşkanı ve futbol transfer komitesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Deniz Atalay da, transfer konusunda şunları söyledi;

"Bu sene geçen yıldan ders aldık ve sadece ihtiyacımız olan mevkiye nokta atışı yapmak istiyoruz. Özellikle stoper mevkisine transfer yapmak istiyoruz. Botafogo'da forma giyen Lodeiro olayı da bununla ilgili bir görüşmeydi ama kulübü geçen hafta ilginç olaylar yaşadı. Seedorf'un gitmesi onlarda bir sıkıntı yarattı ve bir oyuncularını daha kaybettiler. Türkiye'de Oğuzhan nasıl önemliyse Lodeiro'da onlar için önemli. Başkanları söz verdiği halde onu kaybetmeyi göze alamadı ve beklemeye başladılar. Bizim önceliğimiz sadece transfer yapmak değil. Kamuoyu ve medyada böyle sıkıntılar yaşıyoruz. Stoperle ilgili düşüncemiz devam ediyor." YUNUS EMRE SEL - TRABZON / YES(GH)