Muhammet KAÇAR/RİZE,()– SPOR Toto Süper Lig'de deplasmanda Akhisar Belediyespor’u mağlup ederek rahat bir nefes alan Çaykur Rizespor’da sakatlıkları geçen Engin Baytar, Lomana Lua Lua ve Eren, iyileşerek takıma döndü.
Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını başlayan yeşil mavililerde sakatlığı geçmesine rağmen henüz hazır olmayan Liban Abdi’nin ise bu hafta riske edilmeyeceği, bir sonraki hafta Kayserispor maçında forma giyebileceği belirtildi. Çaykur Rizespor’da sakat oyuncuların geri dönüşü, teknik heyette büyük sevinç yarattı.
BAŞKAN KALKAVAN: "TARAFTARSAN TAKIMINA SAHİP ÇIKACAKSIN"
Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, takımının ligde bulunduğu yeri hak etmediğini belirterek bir an önce yukarı tırmanmak zorunda olduklarını söyledi. Taraftarın takımına sahip çıkması gerektiğini ifade eden Başkan Kalkavan, "Bir takım sadece futbolcusu, yönetimi, teknik kadrosu ile başarılı olmaz. Taraftarsan takımına sahip çıkacaksın. Bu sezon sahamızda maçlarımızı ortalama 3-4 bin kişiye oynuyoruz. Bu asla yeterli değil. O stat her maçta dolmalı ve takımına sonuna kadar destek vermeli" dedi.

MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF