Muhammet KAÇAR/RİZE,()– PAZAR akşamı sahasında Galatasaray'la 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Uğur Tütüneker, takım oyununda eksiklikleri olduğunu belirtti, "Keşke 1 ay önce gelebilseydim" dedi.
Galatasaray karşısında 3 puanı hedeflediklerini, ancak beraberlikle ifade eden Uğur Tütüneker, alınan 1 puanın da önemli olduğunu vurgularken şunları söyledi:
"Galatasaray maçı bizim için çok zordu. Rakibimizin özellikle Şampiyonlar Lig'i maçındaki formunu göz önünde bulundurduğumuzda bu maçtan puan almak güzel oldu. Takım olarak eksiklerimiz var. Bunun için de bir şablonu oturtturmamız lazım. Bu da kısa sürede çözülecek iş değil. Bir takımın oturması, haftalar ve aylar sürüyor."
"EKSİKLİKLER BENİM HATAM DEĞİL"
Galatasaray önünde iyi mücadele ettiklerini anlatırken eksikleri olduğuna dikkati çeken Uğur Tütüneker, bu konuda şöyle konuştu:
"Oyuncularımın gayretleri çok iyi. Eksiklerimizi çok çalışarak gidereceğiz. Ancak kısa sürede giderilecek gibi değil. Çaykur Rizespor'a lig'in bitimine 12 hafta kala geldim. Eksikler benim hatam değil. Ama futbolda maalesef hatalar oluyor. Keşke 1 ay önce gelip takımı daha iyi çalıştırabilseydim. O zaman rakiplerimizin yaptığını biz de yapabilirdik. Kısa zamanda sıkıntıları çözüp eksikleri gidermek kolay değil. Bunu Galatasaray maçında çok daha iyi gördük. Hücuma çıkarken ya da defans yaparken kimin ne yaptığı önemli. Kendi kalitemizi baktığımız zaman bunu bizde yapabiliriz. Bunun içinde çok çalışıp eksikleri gidereceğiz." 

MK(TM/AÖ)  FOTOĞRAF