– ÇAYKUR Rizesporlu Sezer Öztürk, cumartesi günü oynayacakları Kayserispor maçında taraftar desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaçları olduğunu söyledi.
Sezer, milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan sonra zorlu haftalara gireceklerini belirtirken şöyle konuştu:
"Ligde bundan soraki maçlar çok zor ve çekişmeli geçecek. Elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız. En iyi performansı göstermenin çabasında olacağız. Artık talihsizliğe son vereceğimize inanıyorum. Kayserispor'u mağlup ederek haftalardır özlediğimiz 3 puanı almak istiyoruz. Bu maç bizim için bir sıçrayış maçı. Kazandığımız taktirde bizi daha güzel haftalar bekliyor."
"EVİMİZDE OYNAMA AVANTAJINI KULLANMAK İSTİYORUZ"
Sakatlığı geçtiği için yeşil mavili takımla birlikte çalışmalara başlayan Kağan ise, "Şub anda bir sıkıntım yok. Cumartesi günü Kayserispor ile zor bir maç oynayacağız. Evimizde oynayacağız ve bu avantajı iyi kullanmak istiyoruz. Taraftarlarımız maçta arkalızda olmalı" diye konuştu.
ÇALIMBAY OYUNCULARINI UYARDI
Çaykur Rizespor, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde bugün yaptığı antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, milli takımlarda bulunan Serkan Kırıntılı, Koray Altınay, Ali Adnan, Goodfrey Oboabona ile Ousman Viera katılmadı, Cernat ise takımdan ayrı çalıştı. Rıza Çalımbay, yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda oyuncularını sık sık uyardı.