– SPOR Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sakatlıkları düzelen oyuncuların katılımıyla tam kadro sürdürdü.
Mehmet Cengiz Tesislerinde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen  antrenmana sakatlıkları düzelen Eren, Cernat ve Kweuke’de katıldı. Kadro dışı bırakılan Hurşut’un dışında tüm futbolcular uzun bir aradan sonra tam kadro antrenman gerçekleştirdi. Futbolcular koşu ve kondisyon çalışmasının ardından taktik ağırlıklı pas çalışması yaptı. Çalımbay’ın uzun bir aradan sonra tam kadro gerçekleştirilen antrenman nedeniyle keyifli olduğu gözlendi. Çaykur Rizespor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
"KÖTÜ GİDİŞE DUR DEMEK İSTİYORUZ"
Sezer, Fenerbahçe ile zorlu bir mücadele yapacaklarını belirterek "Kendi evimizde oynamanın avantajını kullanmak istiyoruz. Fenerbahçe maçı ile taraftarımızın önünde kötü gidişimize son vereceğiz" dedi.
Cenk ise, "Ligde kötü gidişimiz Torku Konyaspor maçı ile devam etti. Bu maçta mağlubiyetleri telafi etmek istiyorduk ama olmadı. Şimdi önümüzde Fenerbahçe maçı var. İnşallah bu maç çıkış maçımız olur ve mağlubiyetleri telafi ederiz" diye konuştu.