– SPOR Toto Süper Ligde deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, 9 haftalık kötü gidişe artık "dur" demek istediklerini söyledi.
Rıza Çalımbay, önemli oyuncularının sakatlıkları nedeniyle ligde 9 haftadır kazanamadıklarını, ligin ilk yarısında kalan 3 maçta toplayabildikleri kadar puan toplama hedefi içerisinde olduklarını anlatırken şöyle konuştu:
"Bu hafta oynayacağımız Sivasspor’da 3 yıl görev yaptım. Takımı iyi tanıyorum. Çoğu benim dönemimde kalan oyuncular. Kendi sahalarında iyi mücadele ediyorlar. Uzun bir süredir kazanamıyoruz. Bunun stresi de üzerimizde. O nedenle bizim için zor bir maç olacak. Ancak Sivasspor’dan daha çok mücadele edersek istediğimizi alabiliriz. Bizim daha çok puana ihtiyacımız var. Eğer ligde kalan 3 maçta istediğimiz puanları toplayabilirsek devre arası yapacağımız takviyelerle ikinci yarı daha iyi olacağız."
KWEUKE'NİN DURUMU MAÇ SAATİNDE BELLİ OLACAK
Çaykur Rizespor’da Sivasspor maçı öncesi sakatlığı bulunan Sercan’ın iyileşerek kadroya dahil edildiği, tedavisi için Sırbistan’da bulunan Kweuke’nin ise bugün Sivas’a geçerek takıma katılacağı, ancak oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağı belirtildi.
Yeşil mavililerde 20 kişilik kadroda affedilen Hurşut da yer alırken yabancı sınırlaması nedeniyle kaleci Pawelek, Uche Kalu ile Depetris kadroya alınmadı. MK(TM/AÖ)