Muhammet KAÇAR/RİZE,()– ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Uğur Tütüneker, ligde kalma hedeflerine yakın olduklarını belirtti, "Kasımpaşa maçında kendi işimizi kendimiz bitirmeye çalışacağız" dedi.
Kasımpaşaspor maçında hedeflerinin galibiyet olduğunu ifade eden Uğur Tütüneker, alacakları 3 puanla ligde kalmayı garantileyeceklerini hatırlatırken şöyle konuştu:
"Ligin son 2 maçı zor geçecek. Kendi gücümüzle bu işi bitireceğiz. Rakibimizin UEFA kupası iddiası var. İddianın olduğu her yerde mücadele ortaya çıkıyor. Bundan önceki deplasmanlara nasıl gittiysek bu maçada aynı düşüncede gideceğiz. Ligde 11 hafta önce zor durumdaydık. Şimdi ise farklı bir yerdeyiz. Son haftalarda oyuncularım çok iyi mücadele ederek önemli maçlar kazandı, puanlar aldı. Son 2 haftaya düşme hattının 4 puan önünde girdik. Bu bizim için bir avantaj."
"TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYACAĞIZ"
Göreve başladığında ligde kalmak için 40 puana ulaşmaları gerektiğini açıkladığını hatırlatan Uğur Tütüneker, şöyle devam etti:
"Bu hedefe yakınız. Oyuncularıma hep temkinli olmalarını söyledim. Ligde kalma mücadelesi son maça da kalabilir. Çaykur Rizespor olarak konsantrasyonu elden bırakmayacağız. Bu ligi son maça kadar hiç bir takım bırakmaz. Çünkü ortada hem puan, hem yayın gelirinden alınacak para var. Bunları hiç bir takım bırakmak istemez. Atılacak bir gol bile farklı bir yere getirir. Hiçbir antrenör hiç bir maçta mağlup olmak istemez. Her maç bir prestijdir. Süper Lig'de herkes herkesi yener. Bu bugüne kadar böyle oldu. Son 2 maçta da aynı olacak. Tedbiri hiç bir şekilde elden bırakmayacağız."
"ÖNCELİĞİMİZ KASIMPAŞA"
Kasımpaşa'nın güçlü bir takım olduğuna dikkati çeken Uğur Tütüneker, üst düzeyde bir takımla karşılaşacaklarını vurgularken de şunları söyledi:
"Ağırlıklarını koydukları zaman ne yapacaklarını biliyoruz. Biz sadece kendi işimize bakacağız. Elazığspor'un Beşiktaş ile oynayacağı maçı düşünmüyoruz. Rakiplerimizin maçlarının sonucuna maçtan sonra bakacağım. Maç sırasında rakiplerimizin maçları ile ilgili bir şey duymayacağız. Çünkü kendi işimizi yapmamız lazım. Elbette ligden düşecek 3’üncü takım son maçta da belli olabilir. Bunun içinde bizde olabiliriz ama öncelikle Kasımpaşa maçında kendi işimizi kendimiz bitirmeye çalışacağız. Oyuncularım son 11 maçta iyi işler yaptı. Biz geçmişi bir kenara bıraktık. Önceliğimiz Kasımpaşa maçı."

MK-(TM/AÖ) FOTOĞRAF