ÇAYKUR Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kasımpaşa maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında golsüz berabere sona eren maçı kazanmayı planladıklarını, ancak bunu başaramadıklarını söyledi. Çalımbay, şöyle konuştu: "Takımım sonuna kadar çok iyi mücadele etti. Karşımızda çok iyi bir takım vardı. İlk defa takım olarak defansı çok iyi yaptık. Tek hatamız son paslarda başarılı olmamamızdı. Benim üzüldüğüm şey bana haksız penaltılar veriliyor. Allahtan gol olmadı. Penaltıyla alakası yok. 4'ncü hakemleri kullanırken ben geçen hafta bu konuda uyardım. Kenar hakemleri iyi kullanılırsa işlerde iyi işler. Tevfik bana göre iyi bir penaltı kullandı. Kaleciyi terse gönderdi, ama olmadı. Tevfik bu takıma her şeyini veren fazlasıyla mücadele eden bir oyuncumuz. Kalan maçlarımızı en iyi şekilde bitirmeye çalışacağız. Devre arasına iyi girebilirsek ikinci yarı daha iyi olacak. Ben iki takımı da tebrik ediyorum."
Çaykur Rizesporlu Sercan ise şu ifadeleri kullandı: "Haftalardır kazanamamanın verdiği bir baskı vardı. İyi mücadele ettik. Kazanmak içi çıktık sahaya. Elimizden geleni yaptık iyi oynadık bence. Ama olmadı" dedi.
Viera ise şunları söyledi: "Ligin en formda takımına karşı oynadık. Kolay maç değildi. Etkili ve tehlikeli oyuncuları var. Bakıldığın da mücadele bakımından iyi bir maç oldu. Bana göre alınan bir puan önemliydi ve iyiydi."
ŞOTA: "ZOR BİR MAÇ OLDU"
Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota ise karşılaşmanın zor geçtiğini belirterek şunları söyledi: "Beklediğim gibi bir maç oldu. İlk penaltı fırsatını gole çeviremedik. O zaman daha farklı olabilirdi. Ayağımız da fazla top tutamadık. İkinci devre biraz daha iyiydik. Ama onda da sonuca gidemedik. Bir puan aldık yolumuza böyle devam ettik. Beşiktaş maçının etkisi bize yansımadı. 5 günlük bir ara vardı bu bahane olamaz. Takımımı yinede tebrik ediyorum. Pozisyon vermediler."
Kasımpaşasporlu Orhan ise, "Bugün bizim açımızdan bakıldığında ofansif manada çok etkili olamadık, ama defansif olarak iyiydik. Kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin buda önemli. Burası zor bir deplasman. Mağlup olmuyoruz bu da önemli çıkışımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.
Kerem de zor bir maçı geride bıraktıklarını vurgulayarak, "İyi başladık. Penaltıyı atsak farklı olabilirdi. Oyun daha çok mücadeleyle geçti. Yolumuza devam ediyoruz. Haftaya da kazanıp ilk yarıyı böyle tamamlamak istiyoruz" dedi. 

MK (TM/RT)