RİZE’den uydu aracılığıyla ulusal yayın yapan Kaçkar Televizyonu’nun Spor Müdürü Alaattin Onay, canlı yayında, "12 haftadır kazanamayan Çaykur Rizespor’u bu duruma düşürenleri, Allah’a havale ediyorum" dedi.
Alaattin Onay'ın sunduğu canlı yayınlanan, "Tele Kulis" adlı spor programında Çaykur Rizespor’un 12 haftadır maç kazanamaması eleştirildi. Alaattin Onay, programın ilerleyen bölümlerinde de şu iddialarda bulundu:
"İlk 11’de forma giyen bazı oyuncular gece birileri ile otele gidiyor, sabaha karşı tesislere geliyor. Namaz kılıp camiden gelmiyorlar, eğlenceden geliyorlar. İki gün sonra sahaya çıkıp 30’uncu dakikadan sonra dökülüyorlar. Neredesin Rıza Çalımbay, neredesin sayın başkan? Haftalardır uyarıyoruz. Bu takımı bu hale yöneticiler getirdi."
"TAKIM İÇİN DUA"
Son günlerde ülke gündeminde bir beddua tartışması olduğunu da hatırlatan Alaattin Onay, "Biz beddua etmeyeceğiz, bize yakışmaz. Takım için dua edeceğiz" dedikten sonra ellerini açarak şunları söyledi:
"Çaykur Rizespor formasını giyip parasını alan ve hakkını vermeyen futbolcuları, Rizespor’u araç olarak kullanan yöneticileri, hakkını yiyerek formasını vermediği futbolcunun geleceği ile oynayan teknik adamları, formayı hak etmediği halde futbolcuya forma giydiren teknik adamı, Rizespor’u bu duruma düşürenleri Allah’a havale ediyor, hakkımı helal etmiyorum."