– ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, yarın deplasmanda karşılaşacakları Kardemir Karabükspor maçına 5 haftalık galibiyet özlemine son vermek için sahaya çıkacaklarını söyledi.
Kardemir Karabükspor maçında ligde yeniden çıkışa geçmek istediklerini vurgularken şöyle konuştu:
"Karabükspor maçının çok zor geçeceğini biliyoruz ama takımımızın da iyi mücadele edeceğine inanıyorum. Ancak sadece mücadeleyle olmaz. Performansımızı da en iyi şekilde sahaya yansıtmamız lazım. İstediğimiz performansı sahaya yansıtırsak galibiyet alabiliriz. Hücum hattında beklentilerin çok uzağındayız. Forvet oyuncularının ligde sadece 2 golü var. Kaleye kadar geliyoruz ama sıkıntımız kale önünde. Ofansta sıkıntılarımız var. Bu maçta özellikle forvet oyuncularımız yeterli performansı sahaya yansıtırlarsa ve gol bulabilirsek maçı lehimize çevirebiliriz."
SERCAN'IN DURUMU BELİRSİZ
Çaykur Rizespor’da Kardemir Karabükspor maçı öncesi 4 futbolcu sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı. Hakan, Kağan, Kweuke ile ameliyat olan Cernat, Karabük'e götürülmezken hafif sakatlığı bulunan Sercan’ın oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacağı bildirildi. MK(TM/AÖ)