– ÇAYKUR Rizespor, yarın akşam deplasmanda karşılaşacağı Torku Konyaspor maçına 7 haftalık galibiyet hasretine son vermek için sahaya çıkacak.
Teknik direktör Rıza Çalımbay, son haftalarda önemli oyuncularının sakatlanması nedeniyle ligde puan kayıpları yaşadıklarını belirterek takıma dönmeye başlayan oyuncularla birlikte yeniden çıkışa geçmek istediklerini söyledi. Rıza Çalımbay, şunları söyledi:
"Torku Konyaspor'un elinde oyunun kaderini değiştirecek fazlaca oyuncu var. Çok tecrübeli ve iyi bir ekip. İçeride ayrı, dışarıda ayrı bir takım. Mücadelesi çok yüksek bir maç olacak. Biz de bunu bilerek oynayacağız. Bu maçtan alacağımız sonuç bizim için çok önemli olacak. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Fenerbahçe maçına moralli hazırlanmış oluruz."
"YENİ BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ"
Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah ise Torku Konyaspor maçında önemli oyuncuların eksikliğine rağmen iyi mücadele ederek puan almaya çalışacaklarını belirtti, "Ligde ilk yarıyı toplayabildiğimiz kadar puanla kapatmak istiyoruz. Devre arası gerekenleri yapacağız. İlk yarıda kalan maçlarımız önemli. Alt sıralardan uzaklaşmak için Torku Konyaspor deplasmanında kazanarak lige yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz" diye konuştu.
KADRODA 5 EKSİK
Torku Konyaspor maçında kart cezalısı Kıvanç ile sakatlıkları bulunan Eren, Ozan ve Kweuke ile kadro dışı bırakılan Hurşut maç kadrosunda yer almayacak. Kolundan ameliyat olan Cernat’ın ise oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. MK(TM/AÖ)