– ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, takımındaki sakatlıklar nedeniyle 8 maçtır kazanamadıklarını tekrarladı, "Futbolda böyle şansızlıklar var. Fenerbahçe maçıyla birlikte yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.
Maç kazanamamış olmalarının takımını olumsuz yönde etkilediğini ifade eden Rıza Çalımbay, şöyle devam ettti:
"Ancak bunların hiç biri tam olarak mazeret değil. Ancak alternatif olarak sıkıntı yaşadığımız da bir gerçek. Torku Konyaspor maçından puan almak zorundaydık. Mağlup duruma düştüğümüz maçta beraberliği sağladık. Beraberliğe üzüleceğimiz bir maçta beklenmedik gol yedik ve mağlup olduk. Her şeyden önce kötü gol yiyoruz. Maalesef bize yakışmayan goller yiyoruz."
"FORVET OYUNCULARIMIZ YETERSİZ"
İstediklerini bir türlü gerçekleştiremediklerinin altını çizen Rıza Çalımbay, ilk yarıda kalan 4 maçlarıı en iyi sonuçlarla kapatmak istediklerini vurgularken de şöyle konuştu:
"Aldığımız bu başarısız sonuçlardan dolayı oyuncularıma kızamıyorum. Çünkü oyuncularım Torku Konyaspor karısında maçın başından sonuna kadar çok iyi mücadele etti. Bireysel ve basit hatalara, yediğimiz gollere ve son paslarda yaptığımız hatalara baktığımız zaman durum açıkça görülüyor. Sıkıntılarımızın en büyüğü de ileride top tutamamak. Forvet oyuncularım yetersiz kalıyor."
FENERBAHÇE MAÇI İLE YENİ BAŞLANGIÇ
Takım olarak yaşadıkları şansızlıklara hep beraber çaba göstererek son vereceklerini ifade eden Rıza Çalımbay, sözerini şöyle sürdürdü:
"Bazı takımlar hiç oynamadan maçı galip bitirebiliyor. Bazıları iyi oynayıp mağlup oluyor. Şimdi de cumartesi akşamı Fenerbahçe karşılaşmasıyla başlayacak 4 maçımız var. Bu 4 maçta alabileceğimiz en iyi puanları alıp ligin ilk yarısını iyi bir şekilde bitirmek zorundayız. Geride kalan maçlar için yapacak bir şey yok. Fenerbahçe maçıyla birlikte yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz."
BİLETLERE YOĞUN TALEP
Öte yandan Çaykur Rizespor, cumartesi akşamı oynayacağı Fenerbahçe maçı biletlerini satışa çıkardı. Kale arkaları ve misafir tribün biletleri 25 lira, Maraton tribün biletleri 50 TL, VIP Tribünleri biletleri ise 150 Liradan satılmaya başlandı. Biletlere yoğun talep olduğu bildirildi.