– SPOR Toto Süper Ligde Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, galip gelerek kötü gidişe dur demenin hesaplarını yapıyor.
Cuma akşamı sahasında Kasımpaşa’yı konuk edecek olan yeşil mavililerin teknik direktörü Rıza Çalımbay, Kasımpaşa'nın güçlü ve zorlu bir ekip olduğunu belirterek rakiplerin önemli oyunculara sahip olduğunu söyledi. Çalımbay, "Ligin ilk yarısında kalan iki maçımız bizim için çok önemli. Bu maçlardan en iyi sonuçla ayrılmamız gerekiyor. Bunu başaracak güçte ve inançtayız. Oyuncularımızda kendi performanslarının üzerine çıkarak mücadele edecektir. Alacağımız 3 puanla şansızlıklara dur diyeceğiz. Bu maçta en önemli güç taraftar desteği olacaktır. Cuma akşamı olmasına rağmen taraftarlarımızı bu zor günde yanımızda görmek istiyoruz" dedi.
FERAH: KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUZ
Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah ise, ligde uzun bir dönemdir yaşadıkları şansızlıklar nedeniyle kazanamadıklarını belirterek, ligin ilk yarısında kalan 2 maçta bu kötü gidişe dur demek istediklerini söyledi. Ferah, "Kasımpaşa ve Sanica Boru Elazığspor ile karşılaşarak ilk yarıyı tamamlayacağız. Bu maçlardan alacağımız en az 4 puan devre arasına moralli girmemizi sağlayacak. Devre arası yapılacak takviyelerle ikinci yarıya da çok iyi başlangıç yapacağız. Ancak önemli olan bu iki maç. Kasımpaşa maçında taraftarımızın desteği ile kazanacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.
ÇAYKUR RİZESPOR POLONYALI FORVETLE TEMASTA
Devre arası yapacağı transfer çalışmalarını sürdüren yeşil mavililer Polanya'nın Gomik Zabrece takımında oynayan forvet 26 yaşındaki Projece Nakoulma’ya teklifte bulundu. teknik direktör Rıza Çalımbay'ın izleme ekibinde yer alan yardımcı antrenörler Orhan Kaynak ve Mehmet Ali Karaca'nın bir kaç kez Polanya'ya gidip golcü oyuncunun hem iç saha hem de deplasmanda oynadığı maçları izledi. Nakoulma bu sezon 16 maçta 4 kez gol sevinci yaşadı.

MK(TM/AÖ)