Muhammet KAÇAR/RİZE,()– SPOR Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, anlaşma yaptığı teknik direktör Mehmet Özdilek'le 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Mehmet Cengiz Tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine Mehmet Özdilek’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Koray Deniz, Aykut Ferah, Ömer Ofluoğlu ile Mustafa Baltacı ve bir grup taraftar katıldı. Törende Özdilek, 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Yöneticisi Koray Deniz, konuşmasında Mehmet Özdilek’ten beklentilerinin ilk yıl ilk 6 ile ilk 10 arasında olacak bir takım oluşturması beklediklerini söyledi, "Gelecek yıl ise UEFA kupalarını hedefleyen bir takım oluşturmasını bekliyoruz" dedi.
ÖZDİLEK: "HEDEFİ OLAN BİR EKİBİZ"
Mehmet Özdilek ise imza sürelerinin çok önemli olmadığını, önemli olanın bunun saha neticesi ile birleştirebilmek olduğunu anlatırken şunları söyledi:
"Buraya vakit geçirmeye gelmedik. Hedefi olan bir ekibiz. Özellikle başkanımız ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla konuşurken ortak hedeflerde buluşmak tercih anlamında bizi Rize’ye daha yakın kıldı. Yaşam olarak çayı seven bir insanım. Çayı seven bir şehre geldim. Onun için burada başarılı olmak için ne gerekiyorsa ekip olarak yapacağız. En büyük desteği taraftarlardan bekliyoruz. Taraftar ile takım bütünleşmeli. Bu olduğu zaman iş daha kolay yol alacaktır. Taraftarımızın bu yıl daha fazla destek vereceğine inanıyorum. Pozitif bir enerji, takımın itici gücüdür." 
"7 GÜN 24 SAAT ÇALIŞACAĞIZ"
Çaykur Rizespor’un bundan sonra öteki takımlar için zor deplasmanlarından biri olacağını ifade eden Özdilek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Hangi takıma karşı oynarsak oynayalım, bugünden itibaren Rize’de oynanan tüm müsabakalarda favori Çaykur Rizespor’dur. Şimdi söylemlerde bulunuyoruz ancak eylem zamanı da gelecektir. Hep birlikte Çaykur Rizespor’u daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Yere daha sağlam basan ne yaptığını bilen geleceğini planlayan bir Rizespor oluşturmak için tüm mesaimizi harcayacağız. 7 gün 24 saat Çaykur Rizespor’un hizmetinde olacağız."
"HEYECANLA GELDİK"
Çaykur Rizespor camiasında olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Mehmet Özdilek, sözlerine şöyle devam etti:
"Huzurlu bir ve heyecanlı bir şekilde buraya geldik. Bu heyecanı bize tattıran da başkanımızın ve yönetim kurulu arkadaşlarımızın ortaya koyduğu projeler oldu. Bu süreçte açık ve net bir şekilde bu mesajları vererek yolumuza devam etmek istiyoruz. Allah bizi utandırmasın."
3 BÜYÜK VE MİLLİ TAKIM ŞARTI
Mehmet Özdilek, son olarak Çaykur Rizespor’la yaptığı anlaşmada 3 büyük kulüp ve milli takımdan transfer teklifi gelmesi halinde gidebileceği yönünde bir madde yer aldığını açıkladı, "Burada Çaykur Rizespor’a tazminat ödenir şartı getirdik" dedi.
Bu arada tören sonunda taraftarlar, Mehmet Özdilek ve ekibine çiçek sundu.
6 KİŞİLİK EKİPLE ÇALIŞACAK
Mehmet Özdilek’ in ekibinde Sedat Karabük, Şenol Fidan, Erdinç Mehmet Erol, Yusuf Tokaç, İlker Kıreker, Servet Çavuşoğlu yer alıyor. Çaykur Rizespor 10 Ağustos tarihinde Erzurum’da yapacağı kampla yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.

FOTOĞRAFLI