SPOR Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Uğur Tütüneker, tüm karşılaşmaların zor geçeceğini söyledi, "Artık kolay maç yok" dedi.
Mehmet Cengiz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Uğur Tütüneker, lkalan 8 maçın en az 4’ünü kazanmak zorunda olduklarını vurgularken şunları söyledi:
"Lig artık daha zorlaştı. Kayserispor bile iki maç kazanarak ligde kalma şansını yakaladı. Eskişehirspor maçını kazanmalıydık ama olmadı. Zor maçlara çıktık, bu maçlardan iyi puanlar çıkarttık. Bundan böyle kendi rakiplerimizle oynayacağız. Herkesin bir iddiası var. Herkes iddialı olduğu konumda mücadele oluyor. Biz de rakip kim olursa olsun üç puan için çıkıp bunun mücadelesini yapacağız."
"SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR"
Sakatlıklar konusuna da değinen Uğur Tütüneker, canlarını sıktanh bir sorun olduğunu anlatırken şöylesdedi:
"Lua Lua ve Engin’den faydalanmaya çalışacağız. Liban Abdi henüz çalışmalara başlayamadı. Görkem'i bu hafta kadromuza alacağız. Diğer oyuncuların sakatlıkları tam geçmedi. Sağlık ekibimiz elinden geleni yapıyor. Hurşut ve Mutumba, fizik olarak henüz hazır değil. Onları da ilerleyen haftalarda kullanmak istiyoruz. Bu oyuncular kendilerini göstermeleri gerekiyor."
"40 PUAN BİZİ LİGDE BIRAKIR"
Deplasmanda karşılaşacakları Akhisar Belediyespor’un sahasında başarılı bir takım olduğunu da ifade eden Tütüneker, açıklamasını şöyle tamamladı:
"Son maçlarda deplasmanda yenilmiyoruz. Fırsatları değerlendirebilirsek 3 puan alırız. İstatistiklerde kaleye gitme sayılarımız yüksek. Mücadele edip puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Üç puan bizi farklı yerlere getirebilir. İki maç aldığımızda farklı yerlere geliriz. 38 ile 40 puan arası bu ligde kalmaya yetebilir. Bizde bunun için gayret ediyoruz. Akhisar takımını yenebiliriz. Planlarımızı o yönde yapıyoruz. Sıkıntılarımız sadece sakatlıklar, onun haricinde hiç bir sorunumuz yok."

TK(MK/AÖ) FOTOĞRAF