İtalya'da Parma takımının tecrübeli forvet oyuncusu Antonio Cassano, İtalya Milli Takımı'nın Dünya Kupası kadrosunda yer alabilmek için 10 kg verdiğini açıkladı.

31 yaşındaki tecrübeli forvet bu sene İtalya Serie A'da Parma forması ile başarılı bir performans çizerek takımı için 11 gol attı. İtalya teknik direktörü Prandelli forvet hattında Balotelli tercihi yapsada bir çok İtalyan Cassano'nun da İtalyan Milli Takımı formasını hak ettiği yönünde görüş bildiriyor.

Cassano da basına verdiği demeçlerde her fırsatta İtalyan Milli Takımı teknik patronu Prandelli'ye mesaj yolluyor. Serie A'da dün oynanan ve Milan'ı 4-2 yendikleri maçta takımı Parma adına 2 kez ağları havalandıran Cassano maç sonu verdiği röportajda yine Prandelli'ye mesaj yolladı.

Antonio Cassano, "Şu an gayet formda ve zayıfım bundan önce Cicciobello adlı oyuncak bebekleri gibiydim. Brezilya'da Milli Takım forması giyebilmek için 10 kg verdim ve hala vermeye ve dietime devam ediyorum. Şu anki formumdan daha iyi olamam zaten. Milli Takım için hala şansım var mı bilmiyorum ama formayı kazanmak için tüm gücümü, enerjimi Prandelli göstermek için çabalıyorum. Kariyerimde hiç Dünya Kupası maçına çıkmadım. Prandelli bana Brezilya'da ki Dünya Kupası'nda İtalya forması verirse dünyanın en mutlu insanı olucam" dedi.

Sercan SAPANATAN,İstanbul-

ss(gh)