SİVASSPOR teknik direktörü Roberto Carlos, antrenmandan sonra futbolcularıyla yaptığı toplantıda, "Pazartesi akşamı deplasmanda oynayacağımız Gaziantepspor tehlikeli bir takım ama biz daha iyiyiz" dedi.
Ligin 10'uncu haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, hazırlıklarını bugün de sürdürdü. Roberto Carlos nezaretinde gerçekleşen antrenman kondisyon çalışması ile başladı. Kırmızı beyazlılar yarı sahada çift kale maç ve pas çalışması ile antrenmanı bitirdi.
Hafif sakatlıkları bulunan Rafik Djebbour, Manuel Da Costa ve dün çıktığı antrenmanda sakatlanan Kamil Grosicki çalışmaya katılmadı. Roberto Carlos, 3 oyuncusunun Gaziantepspor maçında oynayamayacağını, mevcut oyuncular arasından en iyi 11'i çıkaracağını ifade etti. Çalışmaların ardından antrenman sahasında futbolcularla toplantı yapan Carlos, önce Gaziantepspor ve ardından oynayacakları Bursaspor maçının çok önemli olduğunu, bu iki karşılaşmadan 6 puan çıkarmaları gerektiğini söyledi. Carlos ayrıca Gaziantepspor'un tehlikeli bir takım olduğunu ancak kendilerinin daha iyi olduğunu ifade etti.
"ALT SIRALARDA BULUNMASININ ÖNEMİ YOK"
Gaziantepspor maçıyla ilgili olarak gazetecilere açıklamalarda bulunan Roberto Carlos, şunları söyledi:
"Antrenmanlarımıza bu şekildeki gibi, arzulu, istekli ve hırslı devam edersek her takıma karşı çok iyi sonuçlar alırız. Gaziantepspor da çok iyi bir takım. Alt sıralarda bulunmasının hiç bir önemi yok. Aslına bakarsınız iyi oynayan ve iyi kadrosu olan bir takım. Ama biz de oraya galibiyet için gideceğiz. Eğer antrenmanlarda göstermiş olduğumuz performansı maçta da gösterirsek iyi bir galibiyet alabiliriz."