SİVASSPOR, yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Roberto Carlos nezaretinde sürdürdü. Yeni sezonla ilgili açıkalama yapan Carlos, "Bende olan şampiyon olma fikri, başkanlarımızda da, yönetimimizde de var. Şehirde, tarafatarda bunu hak ediyor. O yüzden hep baraber bunun için çalışacağız" dedi.

Kulüp tesislerinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışması ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri yapan futbolcular, pas çalışması ile antrenmana devam etti. Teknik Direktör Carlos'un da futbolcuların arasında yer aldığı antrenmanı bir grup taraftar izledi. Futbolcuların oldukça neşeli olduğu görüldü. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Roberto Carlos, ülkesi Brezilya'nın dünya kupası performansıyla iglili, "Tabi herkes Brezilya'nın dünya kupasında biraz daha farklı olmasını bekliyordu . Kendi evinde daha farklı galibiyetler alacaklarını bekliyorlardı. Ama tabi genç oyuncular. Tam olarak olmadı. Fakat 2018'de de oynayacak olanlarda yine aynı oyuncular. Bunları düzeltecek olanlar yine aynı oyuncular" dedi. Carlos, kendisinin Sivasspor'dan ayrılacağı yönünde çıkan iddilara ise, "Şu an buradayım" ifadeleriyle gülerek cevap verdi.

"DAHA BÜYÜKLERLE REKABET EDECEĞİZ"

Geçmiş sezonla ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine Carlos, "Daha yukarıda bitirmek isterdim. Bu içimde bir ukte. Ama bunu bu sene yapacağız umarım. Daha iyi oyuncular katıldı aramıza, yeni oyuncular katıldı. Ve başka katılımlarda olacak, takımımızı daha da güçlendireceğiz ve bu sezon o yüzden daha yukarılarda daha büyüklerle rekabet yaşayacağız" diye konuştu.

"3-4 TANE YABANCI DÜŞÜNÜYORUZ"

Carlos, transferlerle ilgili yöneltilen soruyada, "3 veya 4 tane yabancı getirme ihtimalimiz var" dedikten sonra yeni sezonla ilgili düşüncelerini açıklayarak, "Bende olan şampiyon olma fikri başkanlarımızda da, yönetimimizde de var. Şehirde taraftarda bunu hak ediyor. O yüzden hep baraber bunun için çalışacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI