İNGİLTERE Premier Lig ekiplerinden Cardiff City, teknik direktörlüğe Manchester United'ın eski futbolcusu Ole Gunnar Solskjaer'i getirmeyi hedefliyor.



Cardiff City'nin yönetim kurulu başkanı Mehmet Dalman, Norveç'te Molde takımını çalıştıran 40 yaşındaki teknik adam Ole Gunnar Solskjaer'i dün sabah saatlerinde Cardiff City kulübünün sahibi Vincent Tan'ın özel uçağıyla Londra Luton Havalimanı'na getirdi. Cardiff City'nin dün Arsenal ile oynadığı maçı tribünde birlikte izleyen Tan, Dalman ve Solskjaer, daha sonra Emirates Stadı'ndaki locada sözleşmenin maddelerini görüştüler. Görüşmelerin gece boyunca devam ettiği öğrenilirken, Cardiff City yönetiminin cumartesi günü oynanacak Newcastle United maçı öncesi teknik direktörlük konusunu neticelendirmeyi planladığı belirtildi.



Bu arada Norveç'teki bazı kaynaklar Ole Gunnar Solskjaer'in Molde ile sezon sonuna kadar sözleşmesi olduğuna dikkat çekerken, BBC'ye konuşan bazı yetkililer ise Norveçli teknik adamın Molde'de son maçına çıktığını ileri sürdü. fz (os/fg)