MERSİN İdmanyurdu Spor Kulübü'nün yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı makamında ziyaret etti. Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ile Kocamaz'ı makamında ziyaret eden Çalımbay, Kocamaz ile sohbet ederek ikili ilişkiler kurdu.
Mersin İdmanyurdu ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalayan deneyimli teknik direktör Rıza Çalımbay, Mersin çatısı altında olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Ziyaretten son derece mumnun olduğunu ifade eden Başkan Kocamaz, "1 yıl aradan sonra tekrar Süper Lig'e çıkan takımımız Mersin İdmanyurdu'nun, burada kalıcı olması için hepimizin elini taşın altına koyması gerekmektedir. İlk anlamda teknik direktör olarak önemli başarılara imza atmış olan Rıza Çalımbay'ın takımın başına getirilmesini olumlu bir gelişme olarak görüyorum. İnşallah aynı olumlu transferler oyuncu seçiminde de yapılır ve iyi bir takım kurarak, Süper Lig'de gelip geçici bir takım olmadığımızı gösteririz" dedi.
Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ise, takıma verilen destek nedeniyle başkan Kocamaz'a teşekkür ettiğini dile getirerek, "Göreve başlayalı 2 ay gibi kısa bir zaman olmasına rağmen, takımımıza sahip çıkarak yalnız olmadığımızı bizlere hissettirdiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de bizlere her anlamda destek olacağınıza olan inancım tamdır" diye konuştu.
Mersin İdmanyurdu'nun yeni teknik direktörü Çalımbay ise, Türkiye'nin en köklü takımlarından birisine geldiğini ifade ederek, mevcut kadroya yapacakları transferler ile Süper Lig'de kalıcı olduklarını herkese göstereceklerinin altını çizdi.

AŞ(AP/AÖ) FOTOĞRAF