BURSASPOR'un antrenörü İrfan Buz, Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasında deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları Galatasaray maçını değerlendirirken, "Kupayı Bursa'ya getireceğiz" dedi.
"BİRLİK OLDUK"
Christoph Daum'la yollarını ayıran Bursaspor'un başında sahaya çıkan İrfan Buz, Bursa'da oynayacakları 2'nci maç için iyi bir avantaj yakaladıklarını, birlik olarak karşılaşmaya çıktıklarını, İstanbul'a da inanarak gittiklerini vurgularken şöyle konuştu:
"En önemli faktör ben değil, hepimizdik. Rakibin kalecisine 85'inci dakikada bile baskı yapabiliyorsanız, yürekli oynadınız, demektir. Yenilmiş olsaydık bile, taraftarımız yeter ki böyle mücadele edin derdi. Buna eminim."
"2-0'DAN DÖNMEK İNANILMAZ BİR DUYGU"
Çok heyecanlı bir akşam geçirdiğini, bu geceyi hiç unutmayacağını belirten İrfan Buz, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Hayatımda heyecan duyduğum günlerden biri, çocuklarımın doğumu ve ardından da bu gece diyebiliriz. İnanılmaz duygu dolu ve sevinçli geceydi. Gerçekten zor bir dönemeçti. 2-0'dan dönmek ve bunu yaşamak inanılmaz bir duygu. Dünyanın en mutlu insanıyım. Bunu İstanbul'da yaşadığımız için daha da mutluyum."
"SIRA İKİNCİ AYAKTA"
Takımın potansiyelinin olduğunu vurgulayan İrfan Buz, yarı finalin ilk ayağını bitirdiklerini, ikinci ayağı oynayacaklarını hatırlatırken de şöyle konuştu:
"İkinci ayak maçında tüm taraftarlarımızın birlik içinde olmasını diliyorum. Bizim onlara ihtiyacımız var. Onlarsız oynadığın zaman sahipsiz gibi oynuyorsunuz. Taraftarımız olmadığı zaman zor bir durum olduğunu düşünüyorum. O gün herkes kenetlenecek, biz de Galatasaray'ı eleyip daha sonra da Bursa'ya o kupayı getireceğiz."
HEYECANI DIŞA VURDU
Takımının Galatasaray maçının 88'inci dakikasında da atttığı 2'nci golden sonra futbolcularının üzerine atlayan İrfan Buz, Christoph Daum'un yardımcılığını yaptığı dönemde ligin 8'inci haftasında Bursa'da 2-0 galip geldikleri Kayserispor maçında da aynı görüntüyü sergilemişti. 

EK(CE/AÖ) FOTOĞRAF