– BURSASPOR’un Süper Lig şampiyonluğunu yaşadığı 2009-10 sezonu kadrosunda bulunan futbolcular Turgay Bahadır, Ömer Erdoğan, Serdar Aziz, yardımcı antrenörler Mutlu Topçu ve Özhan Pulat ile Gerçek Yeşilata, Antalya’da bir araya geldi.
Hasret gideren eski takım arkadaşlarına Bursaspor’un genç file bekçisi Harun Tekin ve Bursaspor Kulübü Doktoru Şafak Selimoğlu da eşlik etti. Bursaspor’un şampiyonluğunda önemli rol üstlenen, kaptanlığını yapan ve futbolu bıraktıktan sonra Eskişehirspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam’ın yardımcılığını üstlenen Ömer Erdoğan, arkadaşlarıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söylerken şöyle dedi:
"Çok güzel anılarımız var. Çok güzel günlerimiz geçti. Zaman buldukça görüşüyoruz. Çok güzel bir dostluğumuz var. Bunun uzun yıllar devam edeceğini umuyorum. Kardeşlerimiz ziyarete geldiler. İnşallah daha başarılı yıllar yaşarlar."
SERDAR AZİZ: "BAŞARILARA İMZA ATTIK"
Bursaspor’un savunma oyuncusu Serdar Aziz ise şunları söyledi:
"Bir arada olmak güzel. Eski günlere geri dönüyoruz. Güzel arkadaşlıklarımız vardı. Beraber başarılara imza attık. Bizim için iyi fırsat oldu. Otellerimiz yan yana. Kampta yanlarına gelerek ziyaret ettik."
TURGAY: "O KADROYLA SAHADA OLMAK İSTERİZ"
Kayseri Erciyessporlu Turgay Bahadır ise şöyle konuştu:
"Çok güzel bir arkadaşlık ortamı vardı. Mutluyum. Onlarla bir araya gelmek çok güzel. Bazı futbolcularla görüştük. Şampiyonluk yaşayan kadroda bulunan arkadaşlarımızla bir araya gelmek istiyoruz. Bir yemek düzenleyeceğiz. Şampiyonluk kadrosuyla tekrar sahada olmak isteriz."