BURSASPOR Divan Başkanlık Kurulunun Almira Hotel’de organize ettiği birleşme yemeği Bursaspor Yönetim Kurulu, Emniyet Mensupları ve Taraftar Dernek Başkanlarının katıldığı iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları verildi.
İftar yemeğine Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, Divan Başkanlık Kurulu Üyesi Galip Sakder, Başkan Recep Bölükbaşı, İkinci Başkan Hasan Gülayan, Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Sapan, İlyas Acar, Ali Büyükkurt, Ali Turan, Saadettin Garip ve Enver Kumova’nın yanı sıra Bursa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve şube müdürleri, Gençlik Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ve taraftar dernek başkanları katıldı.
SAKDER: İŞLER HERZAMAN İYİ GİTMEYEBİLİR
Divan Başkanlık Kurulu Üyesi Galip Sakder yaptığı hoş geldiniz konuşmasında, "Mübarek ramazan ayında, iftar davetimize gösterdiğiniz ilgi nedeniyle Divan Kurulumuz adına hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Bursasporumuz, Bursa'da doğan ve kendini Bursalı hisseden herkesin ortak buluşma noktası, ortak kaygısı ve ortak sevincidir. Maçlar nasıl üç ihtimalliyse, kulüplerde ya da camialarda işler her zaman planlandığı gibi iyi gitmeyebilir. Hayal kırıklıkları da yaşanabilir. İşte bu durumlarda her Bursasporluya yakışan en olgun hareket, yanlışın düzeltilmesi için çaba göstermek ve kulübünü, yönetimini, sporcusunu ve hocasını koruyup, yüceltmektir" dedi.
ŞANKAYA: YÖNETİME SAHİP ÇIKALIM
Bursaspyor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, "Değerli davetliler hepiniz bu birleşme toplantısı olarak adlandırdığımız yemeğinize hoş geldiniz. Bursasporumuz geçen yıl kritik günler yaşadık. Hepimiz üzüntülü günler yaşadık. Çoğu maçları seyredemedik. Bu yıl sizden ricam başkanımıza ve yönetim kurulumuza sahip çıkacağız, şampiyon olduğumuz sene nasıl fair play ödülünü Bursa’ya getirdiysek bu yılda getireceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.
EMNiYET MÜDÜRÜ DURMUŞLAR: HEPİMİZ BURSASPORLUYUZ
Bursa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ise konuşmasında, "Değerli başkanım, sayın divan kurulu ve kıymetli taraftarlarımız, hepimiz Bursasporluyuz. Bursasporumuz bugüne kadar güzelliklerle ve başarılarla doludur. Bursasporumuz bu birlik ve beraberlikle tekrar geçtiğimiz dönemlerdeki başarıları yakalayacaktır. Sadece iyi gün dostu olmayalım her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olalım. Takımımızın başarısı için hep birlikte gayret edelim. Hepimiz Bursasporumuza sahip çıkalım" dedi.
BAŞKAN BÖLÜKBAŞI: BİRLİK OLURSA BAŞARI GELİR
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı yaptığı konuşmasında şunları söyledi:
"Saygıdeğer davetliler, hepinize hoş geldiniz diyor sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Çok güzel bir gece. Hatırlarsanız bunu geçtiğimiz senelerde de yapmıştık. Biliyorsunuz bu tür toplantıların ardından hep başarı geldi. 2009-2010 Sezonunda şampiyon olduk ve onun ardından takımımız her yıl Avrupa kupalarına katıldı. Şampiyon olduğumuz yıl bu toplantıları yaptığımız için fair play ödülünü de almıştık. Geçen yıl çok talihsiz olaylar yaşandı, çok fazla ceza aldık. Çok kötü günler yaşadık. Ancak biz Bursa’yız biz Bursasporluyuz, bizim bayrağımız kesinlikle aşağıya inmez. Burada en önemli görev siz değerli taraftarlarımıza düşüyor."
"RAYDAN ÇIKAN TREN YERİNE NİHAYET OTURDU"
"Rekor bir katılımla ve oyla sizler bizi göreve getirdiniz. Şuanda raydan çıkmış olan treni raylara oturttuk yavaş yavaş gidiyoruz. Fakat bu tren hızlı gitmesi gerekiyor. Buda sizlerin tahammülüyle, sizlerin sabrıyla ve camianın bütünleşmesiyle olacaktır. Sizleriz teveccühüyle biz buradayız. Bu akşamda çok güzel bir organizasyon gerçekleşti. Divan başkanlık kurulumuzun organize ettiği ve hepimizi bir araya getirdiği yemekte ben sizlerin huzurunda başta il emniyet müdürümüze ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bu sezon bize çok destek olacaklarına inanıyorum."
ÜÇ EKSİĞİMİZ VARDI
"Kongre öncesi ve sonrasında söylediğimiz gibi kulübümüzün 3 eksiği vardı. 1'inci eksiğimiz iletişim. Fakat bu yemekte iletişim olduğunu görüyoruz. 2'nci çok fazla ayrışmalar vardı. 3'üncü ise tahammül ve sabır. Biz birbirimize sabır gösterirsek başarı gelecektir. Tek istediğimiz birlik beraberlik. Biz birbirimize sabır gösterirsen tahammül edersek her kademede başarı gelecektir. Daha önce çıta yükselmiştir. Fakat bunları yerine getirirsek o çıta tekrar yükselecektir. Biz sizlere taahhütlerinizi yerine getireceğiz. Taraftarlarımızda desteğini esirgemeyecek. 90 dakika takımımızı destekleyecek. Bursastore’lardan alışverişlerini yapacak. Kulübe üye olacak. Şuan en önemli gelirimiz kombine ve bilet gelirleri. Kulübümüzün kalıcı geliri yok. Kombine ve bilet gelirleri bizim için çok önemli."

FOTOĞRAFLI