BURSASPOR'un Arjantinli 2 oyuncusu Pablo Batalla ve Fernando Belluschi, "Taraftarlarımızın Fenerbahçe karşılaşmasında da stadyumu yine doldurmalarını bekliyoruz" dedi.
Maç için kulübün televizyonuna açıklamalarda bulunan Batalla, "İlk yarıda özellikle topun bizde kalması konusunda sıkıntılar yaşadığımızı düşünüyoruz. Ama bir şekilde gol attık. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Taraftarımız için ekstradan bir şey söylemek gerekmiyor. Onlar gerekli her şeyi yapıyorlar. Sadece galibiyetin tadını çıkartsınlar. Fenerbahçe karşılaşmasında da stadyumu yine doldurmalarını bekliyoruz" diye konuştu.
"KENDİMİZE GÜVENİMİZ TAM"
Fenerbahçe karşılaşmaya da değinen Batalla, "Zor bir karşılaşma olacağını biliyoruz. Lidere karşı oynayacağız. Sahamızda her zaman kendimize güvenimiz tam. Çıkıp oraya kendimize güvenip, sahada var olacağız" dedi.
BELLUSCHİ: "ÖNEMLİ GALİBİYET ALDIK"
Torku Konyaspor maçının zorluğuna dikkati çeken Belluschi ise, "Böyle olmasını bekliyorduk. İlk yarı bizim için oyunun iyi geçtiğini söyleyemem. Ama ikinci yarıda bazı şeyleri daha doğru yaptık ve bizim için önemli bir galibiyet aldık" diye konuştu. Kendi performansını da değerlendiren Belluschi, şöyle devam etti:
"Bu maçın kariyerimin en iyi maçlarından biri olduğunu söyleyemem. Ama takım olarak birbirimize yakın oynadık. Hızlı bir şekilde çıkmaya çalıştık. Böyle de oldu. Her zaman söylediğim gibi, her zaman daha ileriye gitmeye çalışıyorum. Tabi ki yine öyle olacak." EK(CE/AÖ)