GALATASARAY'a attığı golle "Süper Lig'de gol atan en genç oyuncu" olan Bursaspor'un 16 yaşındaki futbolcusu Enes Ünal, ligdeki 2 golüne Ziraat Türkiye Kupası'nda da 2 gol ekledi.
Spor Toto Süper Lig'in 2'nci haftasında oynanan Galatasaray maçında oyuna girdikten 3 dakika sonra 75'inci dakikada sarı kırmızılıların ağlarını sarsan Enes Ünal, ligdeki ikinci golünü Kayserispor'a attı. A takımda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Enes, Bursaspor'un İnegölspor'la oynadığı Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Tur müsabakasında oyuna 80'inci dakikada girdi, 83 ve 86'nci dakikada 2 gol kaydetti. Enes, bu gollerle A takımdaki 4'üncü golüne ulaşmış oldu.
DAUM: "ENES'İ DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE HAZIRLIYORUZ"
Enes Ünal'ın yetenekli bir futbolcu olduğunu belirten Bursaspor teknik direktörü Christoph Daum, şöyle dedi:
"Enes, gerçekten çok yetenekli bir futbolcu. Kendisini çok dikkatli bir şekilde hazırlıyoruz.  Bakıldığında birkaç maçta yer aldı. Bu çok önemli. Takımımıza baktığımız zaman yeri belli olan ve çok sevilen bir futbolcumuz. Gösterdiği performans ortada. Zaman zaman ona görev vermek, zaman zaman müsabakalarda doğru bir zamanda oynatmalıyız. Futbolcumuz 16 yaşında ve belli bir süreci var. Bu süreci doğru adımlarla doldurmak gerekiyor."