BURSASPOR'un savunma oyuncusu Serdar Aziz, daha da iyi olacaklarını düşündüğünü söyledi.
Serdar Aziz, Kayserispor'u 2-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın 2 takım açısından zor bir maç olduğunu, taraftarın önünde galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederken şunları söyledi:
"Stresli bir maçtı. Gol pozisyonlarına girdik. Kaçırdık. Son dakikalarda golleri bulduk. Güzel bir galibiyet oldu. Taraftarımız muhteşemdi. Son saniyeye kadar bizi desteklediler ve adeta golü onlar yarattı. Çok iyi baskı kurdular. Bizim için önemli olan galibiyetti. 3 haftadır gol yemiyoruz. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. İlk haftalarda eleştirilen Bursapor vardı. Daha da iyi olacağımızı düşünüyorum. İyi oyunculardan kurulu bir ekibiz."
"GALİBİYET UNUTTURUYOR"
Serdar Aziz, hakem kararlarıyla ilgili yöneltilen soruya, "Hakem maçın kırılma noktalarında çok net karar vereceği pozisyonlarda oyunu devam ettirmeyi tercih etti. Galibiyet gelince herşey unutuluyor. Önemli olan kazanmak. Biz de bunu başardık. Hakem de işini yapıyor" cevabını verdi.
"SERİ YAKALAYACAĞIZ"
Arka arkaya oynayacakları Torku Konyaspor ve Fenerbahçe maçlarına da değinen Serdar Aziz, şöyle devam etti:
"Puan hedefi koymadık. Ama bize yakın sonuçları almaya çalışıyoruz. Bunu başarmak için sahaya çıkıyoruz. Deplasmanda ya da kendi sahamızda maç ayırt etmiyoruz. 3 puan parolasıyla her maça çıkıyoruz. Lige iyi başlayamadık ama yavaş yavaş toparlanıyoruz. Konya'da da galip geleceğimize inanıyorum. İçeride Fenerbahçe maçımız var. İyi bir seri yakalayacağımıza inanıyorum."
BASSER: "GOL YEMEMEK ÖNEMLİ"
Bursaspor'un tecrübeli sağ beki Basser, önemli bir 3 puan aldıklarını söylerken şöyle konuştu:
"Evimizde oynadığımız zorlu maçta 3 puanı almak bizi mutlu etti. Hem kendi adıma hem takımım adına çok mutluyum. Son haftalarda aldığımız puanlar bize ekstra motivasyon veriyor. Gol yememek çok önemli. Gol yemediğiniz zaman kazanma şansınız artıyor. Sezon başındaki hatalı goller puan kayıplarına neden oldu. Takım şu anda gol yemiyor ve kazanıyoruz bu çok önemli." EK(CE/AÖ)