OZAN Tufan Bursaspor’un gelecekte büyük işler beklediği ve alt yapısında yetiştirdiği değerlerinden bir tanesi. Alt kategori Milli Takımları’nda görev yapan Ozan Tufan, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından ilk kez A Milli Takım kadrosuna davet edildi ve yapılan özel maçlarda da forma giyerek futbol kariyeri için önemli bir adım attı.
Amerika’dan Türkiye’ye dönen genç oyuncu, "Hayal dünyasında gibiyim. Sanki bir rüya yaşadım. 19 yaşında A Milli formayı giydim Bu şanlı formayı bir daha üzerimden çıkartmak istemiyorum" dedi.
ÖN LİBEROYU SEVDİ
Fatih Terim'in kendisine şans vermesinin bir güven işareti olduğuna dikkat çeken Ozan Tufan, "Benim için çok güzel bir kamp dönemi geçti. Fatih hocam beni maçlarda birçok yerde denendi. Ben kendimi bu maçlarda en rahat ön liberoda hissettim. Honduras maçı sonrasında özgüvenim daha da arttı" dedi.
AVRUPA’YI İSTİYOR
17 yaşında Avrupa Kupaları’nda gol atan en genç isim olan Bursaspor'lu Ozan Tufan, "Sözleşmemi uzatmadım diye beni A2 Takımı’na gönderdiler. Orada daha hırslı çalıştım ve bu günlere geldim. Her gün ekstra çalışmalar yaptım. Bursaspor’da 16 nolu formayı giymek istiyorum. Hedefim o forma ile yeni sezonda 34 maçın 34’ünde görev almak. Bu nedenle daha çok çalışmam gerektiğine inanıyorum. Çünkü benim hedeflearim arasında Avrupa’da oynamak var" şeklinde konuştu.
Bursaspor’un genç futbolcusu Ozan Tufan, "Recep Bölükbaşı başkanlığında yeni bir yönetim ve yeni bir teknik direktör Şenol Güneş ile birlikte olacağız. Şenol Güneş'le birlikte iyi bir çıkış yapacağımıza inanıyorum" diyerek açıklamasını sürdürdü.

CE(FK/AÖ) FOTOĞRAF