BURSASPORLU Ozan İpek, sakatlığının tamamen geçtiğini, kendisini eskisi gibi hissetliğini söyledi, "Şu an çok iyiyim" dedi.
Kartepe kampında basın mensuplarının sorularına cevap veren Ozan İpek, çalışmalarının iyi geçtiğini belirtirken şöyle dedi:
"Güzel bir kamp geçiyoruz. Sakatlık yok. İyi bir çalışma ortamı var. İyi de çalışıyoruz. Yeni kondisyonerimiz geldi. Bir kaç gündür beraberiz ve gerçekten çok iyi. Yorucu oluyor ama buna katlanmak zorundayız. Hazırlık maçımız, cuma günü oynanacak. Tek bir maçla Avrupa Ligi'ne hazırlanacağız. Bizim için dezavantaj olabilir ama kendi gücümüzde olan bir takımla oynamayacağız."
"HAZIRLANMAK UZUN SÜRDÜ"
Geçtiğimiz yıl ağır bir sakatlık geçirerek uzun süre forma giyemediğini hatırlatan Ozan İpek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Sakatlığım geçen yıl kötü bir zamana denk geldi. Sakatlığımın süresi 6-7 ay olarak hesaplandı ama tam hazırlanmak uzun sürdü. Sezonun sonuna ancak yetiştim. Ayağım tamamen geçince oynadım. Oynadığım maçlarda da iyi oynadığıma inanıyorum. Şu an iyiyim. Kendimi eskisi gibi hissediyorum."
"REKABET BAŞARIYI GETİRİR"
Ozan İpek, son olarak da, "Mevkimdeki futbolcuların olması, bize iyi etki yapacak. Rekabet başarıyı getirir. Bu da Bursaspor'a yarayacak bir şey. İyi oyuncular geldi. Bizim için de en önemlisi rekabet ortamının olması. Daha iyi ortam olacaktır" diye konuştu.

FOTOĞRAF