BURSASPOR'un sol kanat oyuncusu Ozan İpek, sakatlığının son durumu, yaşadıkları ve takımıyla ilgili özel açıklamalarda bulunurken, "Sahaları çok özledim" dedi.
'YA ÖZEL AÇIKLAMA
Avusturya kampında Eintracht Frankfurt ile yapılan hazırlık maçında sağ diz ön çapraz bağı koptuğu için İstanbul'da ameliyat olan Ozan İpek, tedavisinin sürdüğünü, takımdan ayrı fizyoterapistler eşliğinde çalışmalar yaptığını söyledi. 'ya (Doğan Haber Ajansı) özel açıklamalarda bulunan Ozan İpek, sakatlağıyla ilgli olarak şunları söyledi:
"Sahalara bir an önce dönmek istiyorum. O duygu çok farklı. Çalışmalara başladık. Ayağımın vereceği tepkiye göre kademeli olarak koşu şiddeti ayarlanacak. Heyecanlıyım. En kısa sürede takımıma dönmeyi arzuluyorum."
"EVDEN MAÇ İZLEMEK KÖTÜ"
Bursaspor'un maçlarını evden takip ettiğini ve bazen kendisini tutamadığını söyleyen Ozan İpek, "Evden maç izlemek gerçekten kötü bir durum. Ayrıca sonuç kötü olunca insan kendisini daha da kötü hissediyor. Bazen kendinizi tutamıyorsunuz ama yapacak bir şey de yok" diye konuştu.
"ŞANSSIZLIKLAR YAŞADIM"
Şanssız dönemler geçirdiğini, istenilen bir durum olmadığını vurgulayan Ozan İpek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bir anlık olaylar oldu. Buradan gittikten sonra Mersin İdmanyurdu'nda kadro dışı kalmam ise çok daha farklı bir durum. Bir nedeni bile yok. Takım arkadaşlarımın aldığı bir karardı. Döndükten sonra tabii ki kendimi vermeye çalıştım. 6 ay Bursaspor'dan uzak kalmıştım. Bıraktığım gibi dönmek için iyi çalıştım. Kampın son günlerinde çok büyük bir sakatlık geçirdim."
"AYNI TEPKİLERİ VERİRDİM"
Zamanla bakış açısının değiştiğini dile getiren Ozan İpek, "İnsanın zamanla bakış açısı değişiyor. Bazı şeyleri yaşadıkça öğreniyorsunuz. Ama futbolla ilgili, (keşke yapmasaydım) dediğim bir şey yok. Geriye dönsek, yine aynı olaylar olsa ben yine aynı tepkileri verirdim" dedi.
"SANKİ İŞ ARKADAŞLIĞI GİBİ"
"Şampiyonluk sezonuyla kıyasladığında Bursaspor'da ne değişti?" şeklindeki soruya da cevaps veren Ozan İpek, şunları söyledi:
"Bu takım kısa süre içerisinde çok değişti. Biz 3 yıl önce şampiyon olduk. Çok değil. Bence yapılan hata, takımın bir anda değiştirilmesi. Bu yılki takım çok daha yeni bir takım. O dönemde arkadaşlığımız çok iyiydi. Ali Tandoğan ağabeyle Tuna Üzümcü ağabey, bizi hep birlikte tutuyorlardı. Hem bizim hem de ağabeylerin birleştirme çok iyiydi. Şimdiki takımda benim dışarıdan gördüğüm eksik olan bu. Birbirine bağlı olarak arkadaşlık olmuyor. Sadece iş arkadaşlığı gibi görünüyor."
"DAUM BANA İHTİYACI OLDUĞUNU SÖYLEDİ"
Teknik direktör Christoph Daum ile sürekli görüştüğünü belirten Ozan İpek, bu konuda şöyle dedi:
"Daum'la neredeyse her gün görüşüyoruz. Ameliyat olduğumda da konuştuk. Almanya'ya gitme durumum vardı. O zaman da görüştük. Döndüğümde benden beklentisinin çok olduğunu, takımın ve kendisinin bana ihtiyacı olduğunu söyledi. Tamamen hazır dönmemi istedi. Konuşmaları bu yönde. Bu da beni motive ediyor. Takımla anlaştığı zaman sorduğum ilk futbolcu  sen oldun, demişti."
"BU KULÜP KABULLENMEZ"
Yeşil beyazlı takımının bulunduğu yeri haketmediğini de vurgulayan Ozan İpek, şöyle konuştu:
"Biz şampiyon olduk, Avrupa Kupaları'na gitmeye alıştık. Şu anki durum iyi görünmüyor ama bunu düzeltecek olanlar da bizleriz. İkinci yarıyla beraber çıkışı yapıp, ligi istediğimiz yerde bitirmemiz lazım. Bu kulüp bundan başkasını kabullenecek bir kulüp değil. Benim hedefim ise Bursaspor'da yeniden bir kupa kaldırmak. Tadı damağımızda kaldı. İnşallah Allah bir daha bu kulüpte kupa kaldırmayı nasip eder."
"TAKIMIN ONA İHTİYACI VAR"
Çok iyi arkadaşı olan Volkan Şen'in Trabzonspor'da kadro dışı kalmasının ardından isminin yeniden Bursaspor'la anılmasını da değerlendiren Ozan İpek, son olarak şöyle dedi:
"Kulüpten ayrılmadan önce onun da benim de transfer görüşmelerimiz vardı. Zaten bu konu gündemdeydi. Ancak sözleşme uzatma durumumuz da vardı. Bir gün Volkan'la birlikte odada oturuyoruz, bana ne yapacağımızı sordu. Ben de, (Gitmeyelim) dedim. O zaman sözleşmesini uzatmaya gideceğini söyledi ve uzattı. Ben de hemen onun ardından sözleşmemi uzattım. Bizim bu kulüpten gitme niyetimiz hiçbir zaman olmadı. İkimiz de sözleşmelerimizi uzattık ama başka sebeplerden dolayı ikimiz de ayrılmak zorunda kaldık. Onun da gönlü burada. Burada Volkan Şen oldu. Takımın da bence ona ihtiyacı var."