BURSASPOR'lu Colin Kazım sosyal paylaşım sitelerinden paylaşılan Galatasaray formalı fotoğrafına verilen tepkilerle ilgili açıklamada bulundu.
Doğan Haber Ajansı muhabirine konuşan Kazım, fan grupları tarafından oluşturulan sayfalarda Galatasaray formalı fotoğrafının paylaşıldığını, kendisinin sadece o fotoğrafı beğendiği için sitelerde göründüğünü söyledi. Art niyetle davranmadığını ve her zaman Bursaspor forması için ter döküp mücadele ettiğini ifade eden Kazım, ilk yarının son haftalarındaki performans düşüklüğü ile ilgili de çok önemli açıklamalarda bulundu. Kazım şunları söyledi:
"Adana Demirspor ile oynadığımız kupa maçının ikinci yarısında ağrılarım başladı. Maçtan sonra doktorların yaptığı kontrollerde apandisit şüphesi olduğu ve ameliyat olmam gerekebileceği söylendi. Gözlem altında tutulmam gerektiği belirtildi. Takımımın yanında olmam gerektiğini söyledim ve şiddetli ağrılarım olmasına rağmen antrenmanlara da çıktım, son maçlarda da oynadım. Ben Bursaspor forması için ter döküyorum, bu takımda oynuyorum ve sonuna kadar da mücadele edeceğim. Zaman zaman performansımla ilgili eleştiriler vardı, ancak ağrılarım nedeniyle zorlandığım zamanlar oldu. Bu da zaman zaman oyunuma yansıdı."
Kulüp doktorları da Kazım'ın ağrılarının ardından yapılan kontrollerde apandisitten şüphelenildiği, kendisinin ağrılarına rağmen idmanlarda da özveriyle çalışarak dinlendirilmeyi kabul etmediğini söyledi. Kazım'ın ağrılarının seyri gün geçtikçe azaldığı, son yapılan kontrollerde de apandisit şüphesi ortadan kalktığından dolayı şu anda bir problemin olmadığı belirtildi.  EK(CE/AÖ)