BURSASPOR, UEFA Avrupa Ligi 2'nci ön eleme turu ilk maçında kendi sahasında Chikhura Sachkhere ile 0-0 berabere kaldı. İstediği sonucu alamayan yeşil beyazlılar turu rövanş maçına bıraktı. Bursasporlu futbolcular yaptıkları açıklamalarda turu geçeceklerine inandıklarını söyledi.  
HARUN: "POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK"
Bursasporlu kaleci Harun maça iyi başladıklarını ancak pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi. Harun, "Maça iyi başladık. Baskı kurduk ancak girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. İnşallah ikinci maça daha iyi hazırlanıp orada turu geçmek istiyoruz" diye konuştu. 
TRAORE: "ŞANSIMIZ YOKTU"
Bursasporlu Traore ise yeterince pozisyon bulduklarını ancak bu pozisyonları gole çevirecek şanslarının olmadığını söyledi. Traore, "Mutlaka daha iyi oyun ortaya koyabilirdik. Bence yeterince pozisyon bulduk. Sadece onları gole çevirecek şansımız yoktu. Önümüzdeki hafta şans biraz daha bizim yanımızda olursa orada turu geçeceğimize inanıyorum. İlk maçıma göre performansımı kötü bulmadım ama çok daha iyi olabileceğimi biliyorum. Orta sahada kaybettiğim bazı toplar vardı onları aza indirgemem gerekiyor. Fizik olarak da tam hazır hissetmiyorum kendimi. Taraftarlarımızın önüne bir daha çıktığımda daha fazla katkı vereceğimi ve daha iyi performans ortaya koyacağımı düşünüyorum."
BELLUSCHI: "TURLA DÖNECEĞİZ"
Gol yollarında şanssız olduklarını dile getiren Belluschi ise şunları söyledi:
"Gol yollrında şanssızdık. Elimizden geleni yaptık. Bulduğumuz şansları değerlendirseydik çok farklı olurdu. Sonuçta sonuç oyunu ve istediğimiz sonucu alamadık. Geriye çekildiler, bizi beklediler. Bir sonraki maçımıza kadar neleri daha iyi yapabilirdik bunlara bakacağız. Umut ediyorum ki Türkiye'ye turla döneceğiz." 

FOTOĞRAFLI