BURSASPORLU futbolcular, Ziraat Türkiye Kupası'nda cumartesi akşamı deplasmanda Akhisar Belediyespor'la 0-0 berabere kaldıklarını hatırlatırken, "Kazanmayı bilmemiz gerekiyor" dediler.
Murat, oynadıkları son 10 resmi maçta mağlubiyet yüzü görmediklerini belirtirken 1 puanın deplasmanda iyi olduğunu söyledi, "Böyle maçlarda kazanmayı bilmemiz gerekiyor. Ama kazanamadık. Çok iyi oynamadık. Ama şu an hiç bir şey kaybedilmiş değil. Gruplarda iyi durumdayız" diye konuştu.
Takımda yeni transferlerle rekabetin arttığını da sözlerine ekleyen Murat, "Rekabet artıyor. İnşallah iyi transferler gelir ve oynarlar. Kim hakediyorsa o oynasın. Kimin ne zaman oynayacağını hepimiz göreceğiz" dedi.
TARAFTARA TEŞEKKÜR
Şamil ise, "Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Önemli olan yenilmemek. Eskişehirspor maçında kendi taraftarımız önünde galip gelmek istiyoruz. 10 maçtır yenilmiyoruz. Önde yakaladığımız pozisyonları etkili kullanırsak iyi yerlere geleceğiz. Taraftarlarımız Manisa'da evimizdeki maça dönüştürdüler. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 
ŞENER: "MEMNUN ETMİYOR"
Şener, 1 puanın kendilerini memnun etmediğini söyledi, "Ama beraberlik yenilmekten daha iyidir. Şu anda 1 puan yeterli değil ama inşallah daha çok maç var ve gruptan çıkacağız" dedi. 
Şener, oynadığı bölgede genç Ozan Tufan'ın gelişiyle rekabetin arttığını söylerken, "Rekabet arttı. Ozan Tufan da geldi. Futbol nasip işi. Ozan genç arkadaşımız. Önünde uzun yıllar var. Bursaspor forması için o da elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacak" ifadelerini kullandı. 
OĞUZHAN: "HEYECANLIYDIM"
Bursaspor'da ilk resmi maçına Akhisar Belediyespor karşısında çıkan Oğuzhan ise şunları söyledi:
"Heyecanlıydım. İlk maçımdı. Teknik heyete çok teşekkür ediyorum. Benim için çok önemliydi. İnşallah bu bir başlangıçtır ve daha fazla zaman alırım. Daha güzel oynayabilirdik ama üzülmemize gerek yok. 1 puanımızı aldık. Bir dahaki maça 3 puanımızı alacağız."