DEPLASMANDA Torku Konyasor'u 1-0 mağlup eden Bursasporlu futbolcular, galibiyet serisine devam etmek istediklerini söylediler.
SERDAR AZİZ: "RAKİP İLK YARI YORULDU"
Bursaspor'un savunma oyuncusu Serdar Aziz, her maçın zorlu geçtiğini ifade etti. Torku Konyaspor'un çok iyi mücadele ettiğini belirten Serdar, maçla ilgili şöyle konuştu:
"Bizi ilk yarıda sahamızdan hiç çıkarmadılar. İlk yarıda çok yoruldular. İkinci yarı daha çok ayağa oynamaya çalıştık. Güzel bir gol oldu. Ferhat'ın da öyle bir gole ihtiyacı vardı. Konya'da kazanmak önemliydi. Taraftarımız da bizi çok iyi destekledi. Bizi yalnız bırakmadılar."
Son 3 maçta 3 galibiyet aldıklarını hatıratan Serdar, "Kazanmak önemliydi. 3'te 3 oldu. Fenerbahçe maçına da en iyi şekilde konsantre olup, bu karşılaşmadan da 3 puanla ayrılıp seriyi sürdürmek istiyoruz" dedi.
COLİN KAZIM: "KAZANMASINI BİLDİK"
Colin Kazım, pozitif bir hava yakaladıklarını belirtirken şunları söyledi:
"Maçın zor olacağını biliyorduk. Hafta başından beri çalışmalarımızı ona göre yaptık. Ligin başlangıcında bazı sıkıntılar yaşadık fakat pozitif bir hava yakaladık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Belki iyi oynamadık ama maçı kazanmasını bildik. Çok iyi bir 3 puan oldu. Takımımız maçın iki 45 dakikadan oluştuğunu çok iyi biliyor. İyi oyunculardan kurulu bir takımız. Benim asist yapıp yapmamamdan daha önemli olan şey galip gelmemiz. Torku Konyaspor maçında kendi performansımı beğenmedim ama dediğim gibi önemli olan 3 puanı almaktı."
İBRAHİM ÖZTÜRK: "HER MAÇ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"
Bursaspor'un kaptanı İbrahim Öztürk ise Torku Konyaspor için, "Bir seri yakalamamız gerekiyordu. Bunu bir nebze yerine getirdik. Her maça 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Her maç bizim için çok önemli. Fenerbahçe maçında da bu seriyi devam ettirmek istiyoruz" dedi.