BURSASPORLU Murat Yıldırım ve Harun Tekin, Kasımpaşa maçından 3 puan alarak taraftarı mutlu etmek istediklerini söyledi.

Bursasporlu futbolcular Murat ve Harun kulübün resmi televizyonu Bursaspor TV'ye açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ve Sivasspor maçlarındaki puan kayıplarının takımda moralleri bozduğunu belirten Murat, "Kasımpaşa maçında galip gelmek için elimizden geleni yapacağız. İki haftadır kötü sonuçlar aldık. Milli takım arası olduğundan dolayı daha yorucu geçiyor. Kasımpaşa, iyi bir takım. Çok iyi gidiyor. Biz de iyi gidiyorduk, ama iki mağlubiyetten sonra morallerimiz bozuldu. Kendi taraftarımız önünde oynayacağız. Taraftara galibiyet sevinci yaşatmayı istiyoruz. Fenerbahçe maçını seyircimizin önünde oynadık. Güzel bir maç oldu, sonuç iyi olmadı. Sivas'ta da istediğimiz sonucu alamadık. Takım olarak kötü oynadık. Kasımpaşa maçında telafi ederiz" diye konuştu.

HARUN TEKİN: HEDEFİMİZ AVRUPA

Bursaspor'un başarılı kalecisi Harun Tekin ise milli takım arasını iyi değerlendirdiklerini belirterek, "Kasımpaşa maçından 3 puan almamız lazım. İçerde kazanmak ve tekrar bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Ligde kolay maç yok. Devre arasında alabildiğimiz kadar puan almamız gerekiyor. Ondan sonra daha iyi olur inşallah. Hedefimiz her zamanki gibi Avrupa'ya gidebilmek" dedi. EK (CE/SSA)