BURSASPORLU futbolcular, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray karşısında gösterdikleri mücadeleden dolayı mutlu olduklarını, birbirlerini motive ederek 2-2 gibi avantajlı bir skor aldıklarını söylediler.
TAIWO: "GÜZEL SONUÇ"
Yeşil beyazlı takımın tecrübeli oyuncusu Taiwo, "Özellikle devre arasında içeri girdiğimizde teknik heyet bize iyi oynadığımızı ama skorun böyle devam edemeyeceğini söyledi. Biraz daha birbirimizi motive ettik ve güzel bir sonuç aldık. Avantajlı skorla dönmek mutluluk verici" dedi.
BEKİR: "NELER YAPABİLECEĞİMİZİ GÖSTERDİK"
Müsabakaya farklı duygularla çıktıklarını belirten Bekir, "Kupa en yakın hedefimiz. Maça çok iyi başladık. İlk 25 dakika fark olabilirdi. Atamadık ve geriye düştük. Ama Bursaspor istediği zaman neler yapabileceğini gösterdik. Taraftarımız merak etmesin biz onlara layık olan Bursaspor'u geri getireceğiz" diye konuştu.
FERHAT KİRAZ: "GERİ DÖNDÜK"
"Böyle bir skora ve böyle bir oyuna ihtiyacımız varmış" diyen Ferhat Kiraz ise şunları söyledi:
"O kadar birbirimize sarıldık ve sevinci doyasıya yaşadık ki. Herkese teşekkür ediyoruz. Mükemmel bir geri dönüş sergiledik. Bize yakışanı yaptık. Biz mağlup da olabilirdik ama büyük bir mücadele örneği gösterdik. Bursaspor ruhu bu. Biz bunu yaptık. Skordan ziyade birbirimize sarılmanın verdiği mutluluk çok başkaydı. İrfan Buz'a da çok teşekkür ediyorum. Kupada ikinci ayak var. Finalin kapısını araladık. Bursa'da taraftarımızın karşısında oynayacağız. Finale çıkıp o kupayı Bursa'ya getireceğiz. Sezonu kupayla kapatacağımıza inanıyorum. İlk yarı 2-0 gerideydik. Soyunma odasında öyle bir ortam vardı ki. İnanmıştık. Maçı çevireceğimizi biliyorduk. Başkanımız içeriye girdi. 2-0 mağlup olan takımın başkanı, ancak bu kadar güven aşılayabilirdi."
VOLKAN ŞEN: "MÜCADELE ÖNEMLİYDİ"
Volkan Şen ise şunları söyledi:
"Benim gol atmam önemli değil. Takımın sahadaki mücadelesi önemliydi. Bizim için önemli bir maçtı. Takım arkadaşlarımı ve teknik heyeti kutluyorum. Finalin kapısını araladık. Biz futbolcular olarak bize düşen görevi sonuna kadar yerine getirmemiz gerekiyor. Galatasaray maçında güzel bir başlangıç yaptık."

EK(CE/AÖ) FOTOĞRAF