BURSASPORLU Colin Kazım, Ziraat Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor'u eledikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Futbol sonuç oyunu" dedi.
Adana Demirspor'u 2-1 yenerek 5'inci tura yükselen yeşil beyazlıların tecrübeli futbolcusu Colin Kazım, özellikle alt ligden takımlara karşı oynanan karşılaşmalara zorlanacaklarını bilerek sahaya çıktıklarını anlatırken, "Bu maçta da öyle oldu. Adana Demirspor'da bir çok tecrübeli futbolcu var. Maçın bazı kısımlarında bizim için oyunu zorlaştırdılar. Biz de elimizden geleni yaptık ve maçtan en iyi şekilde çıktık" diye konuştu.
Kazım, değişik çevrelerden karşılaştıkları eleştirilere ilişkin, "Herkes her maçı 6-7 farklı kazanmanızı istiyor. Ama maalesef futbol bu değil. Futbol; bir sonuç oyunu. İyi oynayıp kaybetmektense her zaman iyi sonucu alıp evime dönmeyi tercih ederim" dedi.
"ÇOK UZAĞIMIZDA DEĞİLLER"
Colin Kazım, Bursaspor'un son durumunu değerlendirirken puan cetvelinde Fenerbahçe'nin 'Başını alıp gittiğini' ancak diğer takımlara çok uzak olmadıklarını söyledi. Kazım, "Çok iyi futbol oynamıyoruz belki ama biz ikinci yarıda iyi oynadığımız zaman zaten herkese sıkıntı yaratacağız ve puan tablosunda tehlikemizi hissedecekler" dedi.
MUSA ÇAĞIRAN: "DAHA İYİ BİR MUSA İZLETTİRECEĞİM"
Bursasporlu Musa Çağıran ise Adana Demirspor maçına iyi başladıklarını, ligde oynayan takımların bir çoğunun karşılaşmaları ciddiye almayınca elendiğini anlatırken, şöyle devam etti:
"Biz bunun bilincindeydik. Hırslıydık. 2 gol bulduk. 2-0 öne geçtikten sonra topu biraz daha koruyup pas yapabilseydik bu kadar sıkıntı yaşamazdık. Adana Demirspor da iyi bir takım. Sürekli hücuma gitmek istiyoruz. Topu her alan dikine oynamaya çalışıyor. Biraz daha topu kendimizde tutarsak pozisyonlara da hazır oluruz. Bunu gerçekleştirmemiz gerekiyor. Tur atladığımız için mutluyuz. Kupaya uzanmak istiyoruz. Kadroda yer aldığım 2 maçta kötü oynadığımı düşünmüyorum. Seyirci ve hocalarımızın takdiridir. Ama kendime göre iyi oynayıp iyi mücadele ettiğimi düşünüyorum. Bundan sonraki dönemde de daha iyi bir Musa izlettireceğim. Uzun süredir oynamıyordum. Yavaş yavaş tempomu da buluyorum. İnşallah iyi oynamaya devam edeceğim."