BURSASPOR’UN Arjantinli savunma oyuncusu Renato Civelli, Bursaspor TV’ye ligin ilk yarısının değerlendirmesini yaptı.
Renato Civelli, "Ligin ilk yarısında herkesi mutlu edecek bir performans ortaya koyamadıklarını, Avrupa’dan elenmenin takımı negatif etkilediği, Ziraat Türkiye Kupası’nda devam etmelerinin önemli olduğuna dikkat çekti.
Civelli, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"2013 yılının ikinci bölümündeki performansımızı yeterli görmüyorum. Sonuçta Avrupa Kupası bizim için çok önemli hedefti. Elendik. Gerçekten içimiz burkuldu. Ancak Ziraat Türkiye Kupası’nda devam ediyoruz. Bu artı olarak cebimizde tutuyoruz."
ÇOK ÇALIŞMALIYIZ
Ligin ikinci yarısında takım olarak birlik olup, çok çalışarak hedeflerine ulaşabileceklerine dikkat çeken Renato Civelli, "Sportif olarak hedefe ulaşabilmemiz için birlikte çok iyi çalışmamız gerektiğine inanıyorum. İkinci yarı hazırlıkları Antalya’da başlıyor. Ben başarılı olabilmemiz için çok çalışmamız ve birlikte hareket etmemiz gerektiğine inanıyorum."
GERGİNLİK OLMASI NORMAL
Arjantinli savunma oyuncusu Civelli, rakip takım oyuncularıyla maç içersinde yaşadıkları gerginliklerin normal olduğuna dikkat çekti. Civelli, "Rakip takım oyuncularıyla sorunlar yaşamamız normal. İki tarafta başarılı olmak için savaşıyor. Bu nedenle tansiyonlar yükseliyor. Ancak ben sahada olan gerginliklerin sahada kalacağına inayorum" şeklinde konuştu.