BURSASPORLU Bekir Yılmaz, bu yıl orta alana yapılan takviyelerle takımda ciddi bir rekabetin olacağını belirtirken Galatasaray maçına da değindi, "Lige hazır olduğumuzu herkese göstermek istiyoruz" dedi.
ZOR BİR MAÇ
Bekir Yılmaz, yeşil beyazlı kulübün televizyonuna açıklamalarda bulundu. Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Bekir, şunları söyledi:
"Hazırlıklarımız devam ediyor. Takımın durumu gayet iyi. Sezonun ilk maçına çok az bir süre kaldı. Heycanlıyız. Taraftarımızın önünde oynayacağız. Şu an herşey gayet iyi geçiyor. Zor bir maç. Ama rakiplerimizden biri. Rakibimizi yenerek lige başlarsak iyi bir mesaj verebiliriz. Bu bizim için iyi bir şans olabilir. Tüm hazırlıklarımız o yönde. Lige hazır olduğumuzu herkese göstermek istiyoruz."
HERKES EŞİT
Orta alana yapılan takviyelerle rekabetin arttığını söyleyen Bekir, şöyle devam etti:
"Herkesin performansı iyi. Takım olarak oynadığımız zaman iyiyiz. Orta alanda rekabet var. Takımda orta alanda 9 futbolcu bulunuyor. Bu rekabetde Bursaspor'un yararına olacak. Kim iyiyse o oynayacak. Adaletli bir teknik direktörümüz var. Gelen isimler marka isimler. Biz de Bursaspor'da oynadığımıza göre herkes eşit durumda. Çalışacağız. Kim iyi performans sergiliyorsa o oynayacak. Her şey Bursaspor'un yararına olacak."
"KENDİMİZİ ŞANSLI HİSSEDİYORUZ"
Teknik direktörleri Şenol Güneş'in tüm futbolcularla tek tek ilgilendiğini belirten Bekir sözlerini şöyle tamamladı:
"Herkesle tek tek ilgileniyor. Herkesin gelişimine katkıda bulunmak istiyorz. Yanlışlarımızı düzeltmeye çalışıyor. Şenol Güneş gibi bir teknik direktörle çalıştığımız için biz de kendimizi şanslı hissediyoruz."