BURSASPOR'un başarılı futbolcusu Bekir Yılmaz Doğan Haber Ajansı muhabirinin sorularını yanıtladı. Bekir, "Herşeye sünger çekeceğiz, yeni bir yarış başlayacak" dedi. 
Kamp döneminin iyi geçtiğini ve çok çalıştıklarını belirten Bekir, "Kampa iyi başladık. İyi çalışıyoruz. Önümüzde maçımız var. Bugün rakibimiz belli olacak. Onu bekliyoruz. İlk etapta ona hazırlanıyoruz. Buraya gelmeden önce sezon başı kampına hazırlık çalışmaları vardı. Şenol hocamız program vermişti. Herkes hazır görünüyor. Kimse idmanda zorlanmıyor" diye konuştu. 
"ÇABUK ADAPTE OLDUM"
Geçtiğimiz sezon devre arasında geldiğini ve kısa sürede takıma uyum sağladığını belirten Bekir, "Geçtiğimiz sezon devre arasında geldim. Çok çabuk adapte olmak zorundaydım ve olduğumu düşünüyorum. Benim açımdan geçtiğimiz sezon iyi geçti. Geçtiğimiz yıl elimden ne geliyorsa yaptım. Bu yıl daha iyi olur. Şehir beni biliyor ben şehri biliyorum. Bunlar performansıma olumlu yansıyacaktır" şeklinde konuştu. 
"YENİ YARIŞ BAŞLAYACAK"
"Mutlaka herkes hata yapabilir" diyen Bekir, "Taraftarımız her zaman galibiyet bekliyor. Kötü maçlarımız oldu. Ligi hedeflediğimiz yerde bitiremedik. Tepkiler olması normaldi. Herşeye sünger çekeceğiz. Yeni bir yarış başlayacak. Bu yarışta en iyi olmak için hep beraber olmamız lazım" dedi. 
"REKABET BAŞARIYI GETİRİR"
Takım içi rekabetin başarıyı getireceğini vurgulayan başarılı futbolcu, "Rekabet zorlar. Zorlamak da benim gelişimime katkıda bulunur. Bu rekabet sonucunda kazanan da Bursaspor olacaktır. Rekabet başarıyı getirir" ifadelerini kullandı. 

FOTOĞRAFLI