BURSASPOR, gelecek hafta oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdü, yeşil beyazlı ekip, topla yapılan ısınma hareketlerinden sonra yarı sahada taktik ağırlıklı çalıştı.
Yardımcı antrenörler Faruk Korkmaz ve Rudi Verkempinck nezaretinde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. İki gruba ayrılan futbolcular, yarı sahada çift kale maç da yaptı. Çift kale maçta galip gelen kırmızı takım antrenman sonrasında basın mensuplarına galibiyet pozu verdi. Çalışmada futbolcuların hırslı ve neşeli görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.
Sağ üst adalesinde ağrı bulunan Basser, düz koşunun ardından salonda çalışırken sağ kasık adalesinde ağrı olan Civelli'nin yanı sıra milli takımlarda bulunan Stanislav Sestak, Serdar Aziz, Enes Ünal, Batuhan Altıntaş ve Ertuğrul Ersoy antrenmana katılmadı. Tedavisine devam edilen Ozan İpek takımdan ayrı olarak fizyoterapistler Recep Lokmaoğlu ve İlker Arıbaş nezaretinde düz koşu yaptıktan sonra salonda çalıştı.
DAUM ALMANYA'YA GİTTİ
Teknik direktör Christoph Daum, Türkiye ile Almanya milli takımlarında forma giymiş bazı eski futbolcuların, kimsesiz çocuklar yararına 17 Kasım'da oynayacağı karşılaşmada teknik direktörlük yapmak için ülkesine gitti.
Öte yandan Christoph Daum'un yardımcısı İrfan Buz da Antalya'da yetenekli genç futbolcuları mercek altına aldı. İrfan Buz'un dikkat çeken oyuncuları Daum'a rapor halinde sunacağı öğrenildi.