BURSASPOR Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı ve teknik direktör Şenol Güneş bugün Özlüce Tesisleri’nde bir araya gelerek transfer konusunu masaya yatırdı. Yapılan görüşmede, UEFA Avrupa Ligi 2’nci ön eleme turu rövanşından sonra transfere ağırlık verilmesi kararlaştırıldı.
ACELE ETMİYORUZ
Konuyla ilgili Doğan Haber Ajansı muhabirinin sorusunu yanıtlayan Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı teknik direktör Şenol Güneş ile bugün görüştüklerini ve verdikleri ortak kararla transferden önce UEFA Avrupa Ligi 2'nci Ön Eleme Turu rövanşında Chikhura Sachkhere ile deplasmanda oynanacak maça odaklandıklarını söyledi. 
TEKLİFLERE RED
Öte yandan Bursaspor’un genç yetenekleri Ozan Tufan, Enes Ünal ve kaptan Serdar Aziz’e bir çok takımdan teklif geldiği öğrenildi. Menajerler aracılığıyla gelen tekliflere, Başkan Recep Bölükbaşı’nın red yanıtı verdiği ve takımdaki her oyuncuya ihtiyacı olduklarını belirttiği ifade edildi. Galatasaray ile sözleşmesi sona eren ve Bursaspor’la ismi geçtiği öne sürülen Ceyhun Gülselam’ın ise yeşil beyazlıların gündemine gelmediği belirtildi.