BURSASPOR Kulübün resmi internet sitesinde Passolig kartlarla ilgili açıklama yaptı. Taraftarlara, satışların bugünden itibaren Atatürk Stadı’nda başladığı açıklandı.
Bursaspor Yönetim Kurulu’nun "Passolig Kart'la yaptığı duyurusu şöyle:
"Bursaspor’un 2014-2015 sezonundan itibaren oynayacağı Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarında, 14 Nisan 2014 tarihinden itibaren zorunluluk haline gelen Passolig Kart uygulaması yapılacaktır. Kanun gereği zorunluluk haline gelen ve futbol müsabakalarını takip etmek isteyen taraftarların, Passolig Kart sahibi olması zorunluluğu getirilmiştir. Passolig Kartınızı 8 Temmuz 2014 tarihinden (bugün) itibaren Bursa Atatürk Stadyumu ana gişesinden ayrıca 18 Temmuz 2014 tarihinden itibaren de Merinos Stadyumu Kombine Satış Noktası’ndan beklemeden alabileceksiniz.
Taraftarlarımız ayrıca ister Bursa’da şu anda 311 noktada bulunan Aktif Nokta makinelerinden, ister internetten, ister cep telefonundan www.passolig.com.tr’ye girip kolayca Passolig başvurusu yapabilecek. Kartınızı alabilmeniz için başvuru formunu doldurup, fotoğrafınızı yükleyip 20 TL vizeleme bedelini ödemeniz yeterli. Sonrasında kartınız ister adresinize kurye ile isterseniz de stat gişemizden ya da anlaşmalı PTT şubelerinden teslim edilecektir. Kart basım için taraftarlarımızın yanlarında TC Kimlik Numaralı Ehliyet veya Nüfus Cüzdanı ile güncel bir vesikalık fotoğraflarını getirmeleri gerekmektedir. Kimlik üzerindeki fotoğrafınız güncel ise bu fotoğrafta kullanılabilecek.
0-6 yaş arası çocuklar için PASSOLİG kartı almak gerekmemektedir. 0-6 yaş arası çocuklar müsabakalara ücretsiz alınacaktır."