BURSASPOR, akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdü. Ozan İpek'in de uzun bir aradan sonra takım ile birlikte çalışmaya katılması teknik heyeti sevindirdi. 

Teknik Direktör Christoph Daum nezaretinde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Antrenmana sakatlıkları bulunan Fernando Belluschi ve Ferhat Kiraz’ın yanı sıra milli takımlarda bulunan Stanislav Sestak, Serdar Aziz, Musa Çağıran, Enes Ünal, Batuhan Altıntaş ve Ertuğrul Ersoy katılmadı.

Topla yapılan ısınma hareketleri ile başlayan antrenman dar alanda 9’a 9 tek pas kurallı gol çalışması ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada çift kale maç yapıldı.

Takımdan ayrı, fizyoterapistler Recep Lokmaoğlu ve İlker Arıbaş nezaretinde düz koşu yapan Ozan İpek, ayrıca bir süre topla çalışma yaptı. Ozan İpek’in uzun bir aradan sonra saha içerisinde çalışması takım içerisinde de sevinçle karşılandı.Sağlık ekibi tarafından yapılan bilgilendirmede Ozan’ın saha çalışmalarının yaklaşık 6-8 hafta daha bireysel olarak sürmesi ve daha sonra yapılacak olan özel testlerin ardından uygun görülürse takımla çalışmaların bir bölümüne katılabileceği belirtildi.