BURSASPOR, cumartesi akşamı sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını, bugün tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Christoph Daum nezaretinde gerçekleştirilen antrenman, toplantı nedeniyle 1 saat geç başladı. Yeşil beyazlı ekip ısınma hareketlerinin ardından önce topla çalışma yaptı. İdmanın son bölümünde ise taktik çalışma gerçekleştirdi. U-17 Milli Takım'da bulunan Ertuğrul Ersoy, grip olan Sestak, Bandırmaspor ile yapılan A2 karşılaşmasında sakatlanan Okan Deniz ve sakatlığı süren Ozan İpek, antrenmana katılmadı.
TARAFTARLARDAN ŞAMİL'E DESTEK
Yeşil beyazlı taraftarlar, orta saha oyuncusu Şamil Çinaz'a antrenmandan önce destek verdiler. Şamil'e çiçek veren taraftarlar, eleştirilere kulak asmamasını söyledi. Taraftarlar, "Sana güveniyoruz. Verdiği mücadeleden dolayı teşekkür ediyoruz. Orduspor'daki performansını gösterlmeesini istiyoruz. Bizim için Fenerbahçe maçını kazanın" dernken Şamil ise, "Veriler destekten dolayı teşekkkür ederim. Ben de bu verdiğiniz güveni boşa çıkartmayacağım. Sizi mahçup etmeyeceğim" diye konuştu.