BURSASPOR bir günlük iznin ardından cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Özlüce tesislerinde yapılan haftanın ilk çalışmasında yeşil beyazlı futbolcuların neşeli olduğu dikkati çekti.
Teknik direktör Christoph Daum nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümü kondisyon salonunda yapıldı. Ardından antrenman sahasına geçen yeşil beyazlılar, topla yapılan koordinasyon hareketlerinin ardından yarı sahada kurallı çift kale maç yaptı. Antrenmanın sonunda genç oyuncular Enes Ünal, Batuhan Altıntaş ve Emre Pehlivan kaleciler Harun ve Okan’ın koruduğu kaleyi şut yağmuruna tuttular.
Çalışmaya Kayseri Erciyesspor maçında sol üst adalesine darbe alan Şener Özbayraklı ile ayak bileğinde ağrısı bulunan Okan Deniz katılmadı. Sağlık ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre Şener Özbayraklı’nın sol üst adelesinde ödem oluştuğu ve tedavisine başlanıldığı, Gaziantepspor maçında oynayıp oynayamayacağının ise maç saatinde netlik kazanacağı bildirildi.
OZAN İPEK’E TEST
Öte yandan sezon başında yapılan hazırlık çalışmaları sırasında sağ dizinden sakatlanarak ameliyat olan Ozan İpek’in kondisyon durumunu kontrol etmek üzere tebst yapıldı. Yardımcı antrenörler Faruk Korkmaz, Tonguc Vardar ve Emre Bayraktar'ın yaptığı dayanıklılık testinde elde edilen verileri teknik direktör Daum’un değerlendireceği belirtildi.