BURSASPOR, 2 günlük iznin ardından Özlüce Tesisleri'nde yaptığı çalışma ile cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdü.
5 EKSİKLE ÇALIŞTI
Teknik Direktör Christoph Daum nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana milli takımlarda bulunan Enes Ünal, Ertuğrul Ersoy, Serdar Aziz ve Stanislav Sestak ile özel izin alan Civelli katılmadı. U18 Milli Takımı'ndan dönen Batuhan Altıntaş ile dün oynanan A2 maçında forma giyen genç kaleci Okan Koçuk rejenarasyon çalışması yaptı. Tedavisi devam Ozan İpek ise fizyoterapistler eşliğinde çalıştı.
BAŞKAN DA İZLEDİ
Antrenmanın bir bölümünü Başkan Erkan Körüstan, İkinci Başkan Rıdvan Şen ve Genel Direktör Ayhan Barışıcı ile birlikte izledi. Erkan Körüstan, fizyoterapist eşliğinde çalışan Ozan İpek'in de son durumu hakkında bilgi alırken, yetenekli futbolcuyla kısa süre konuştu. Koordinasyon çalışması ile başlayan antrenman dar alanda pas pres çalışması ile devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde ise yarı sahada çift kale maç yapıldı. Bursaspor yarın yapacağı antrenmanla Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürecek.