BURSA, () - BURSASPOR, pazartesi günü İstanbul’da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda lider Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Özlüce Tesisleri’nde yaptığı tek çalışma ile sürdürdü.
Bugün yapılan antrenmanı Başkan Erkan Körüstan, 2. Başkan Rıdvan Şen ve Sportif Koordinatör Barış Güçlü ile birlikte saha kenarından takip etti. Teknik Direktör İrfan Buz nezaretinde yapılan çalışmaya U17 Genç Milli Takımı’nda bulunan Enes Ünal katılmazken, sakatlığı devam eden Serdar Aziz takımdan ayrı çalıştı. Isınma koşuları ile başlayan antrenman pas çalışması ile devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde takımımız 4 gruba ayrıldı. Bir grup kanatlardan yapılan ortalara gol çalışması yaparken, diğer gruplar koordinasyona dayalı çalışmalar gerçekleştirdiler. Antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada çift kale maç yapıldı.
KURBAN KESTİLER
Bursasporlu Esnaflar Derneği üyeleri antrenman öncesinde Özlüce Tesislerimize gelerek kurban kesti. Bursasporlu Esnalar Derneği Başkanı Fevzinur Dündar yaptığı konuşmada, "Bursasporlu Esnaflar Derneği olarak her zaman Bursasporumuzun bu zor dönemlerinde yanında olmuşuzdur. Bursaspor camiası bu aralar birlik ve beraberlikten uzaklaşmaya başladı. Taraftarlarımızdan özellikle buradan ricada bulunuyorum. Lütfen maçlarda küfür etmesinler. Sahada oynayan futbolcularımızı şahlandıracak tezahüratlarda bulunalım. Cezalar ile değil başarılar ile gündeme gelelim. İnanıyorum ki bu sezon takımımız Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanacaktır" dedi.

CE (FK/RT) (FOTOĞRAFLI)